fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Azért, csak működik az internetes megfigyelés a legkülönbözőbb programokon keresztül.

Aki eddig a Daemon Tools-t használta az ISO-s játékok és programok virtuális meghajtójaként, az a jövőben jobb, ha nem teszi, mert megütheti a bokáját.

Titokban információkat küld a Daemon Tools Lite egyik modulja, a Mount Space annak készítőihez, melyben nem csak arról informál, hogy mit telepítettünk fel a gépünkre, hanem az IP-címünket is, így elképzelhető, hogy a jövőben egyenruhások is kopogtathatnak egy-egy illegális szoftverfelhasználást követően.  Bár a DT szolgáltatásai között ki lehet kapcsolni az adatküldés funkciót, az nem elég, ugyanis ezután is küldeni fogja az információkat az adatbázisba, akár csak egy jó trójai vírus. Ezek után csak egy megoldás marad a felhasználónak, ha letiltja a tűzfalban azokat az IP-címeket, ahova a Mount Space küldi az adatokat (212.117.184.51 és 212.117.185.149). De a legegyszerűbb talán az, ha a felhasználók megszabadulnak a szebb napokat látott Daemon Tools-tól és másik virtuális lemezmeghajtó-kezelő alkalmazást használnak helyette.

 

Forrás: http://www.wikitech.hu/www/2012/02/20/teglakent-mukodik-a-daemon-tools/#.T0KpWekBjbI.facebook


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # ISZT 2012-03-10 17:59
Igen ez valóban így van javaslom inkább szedje le valaki a teljes verziót már réges-rég meg Crackelték. Nem mondom szép dolog az úgynevezett "jogok" megsértése de a dolgok IGAZI jelentősségűét tekintve egyszerűen jelentéktelen.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!