fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Átveszi a CIA szerepét a DIA? Lesz vetítő is hozzá? Új műsor is lesz, nem zsidaj-mossad állomány-nyal, hanem az már szopizik? A Pentagon tervei szerint több száz új ügynök települ külföldre a következő öt évben - írta vasárnapi számában a The Washington Post.


Az amerikai védelmi minisztérium irányítása alá tartozó Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) kémhálózatának a nagysága vetekedni fog a Központi Hírszerző Ügynökségével (CIA) – olvasható az amerikai lapban. A katonai hírszerzés, amelynek tevékenységét az elmúlt évtized során az iraki és az afganisztáni háborúval kapcsolatos feladatok határozták meg, az átalakítás nyomán 1600 - külföldön aktív "információgyűjtő" - személyt fog foglalkoztatni. E csoport létszáma, amely jelenleg mintegy 500-ra tehető, a lap szerint eddig még sohasem lépte át az ezer főt.A DIA prioritásai közé tartozik majd az afrikai militáns iszlamista csoportok, az észak-koreai és az iráni fegyverügyletek, valamint a kínai katonai modernizáció megfigyelése.

Az új fenyegetésekre összpontosító hálózat a jövőben még szorosabban együttműködik majd a CIA-val és az elit katonai kommandókkal. A változások összhangban állnak az elmúlt években kialakult trenddel, amelynek következtében - mind a feladatok, mind a vezetés tekintetében - elmosódtak a határok az amerikai hírszerzés és a fegyveres erők között.

Az átalakítás nyomán az Egyesült Államok példátlan méretű kémhálózatot fog kiépíteni. A terv egyben tükrözi az Obama-kormányzat arra vonatkozó hajlandóságát is, hogy a hagyományos erővel szemben inkább a hírszerzésre és a fedett műveletekre támaszkodjon.

A DIA új pozícióit a költségvetési szigor feltételei között nem bővítéssel, hanem a jelenlegi, mintegy 16 500 főnyi állomány átszervezésével fogják feltölteni.

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!