fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Nem tudom ki hogy van vele de nálam úgy működnek a dolgok hogy elalvás előtt és ébredés után is szinte azonnal beindulnak az agy tekervények és kéretlenül is záporoznak a gondolatok a fejemben.Minden félék jelen korunk elkeserítő és egyre inkább kilátástalan helyzetéről.És van egy komoly félelmem amit szeretnék megosztani a klub tagokkal.Nevezetesen amit most terveznek az internet korlátozásával, illetve cenzúrázásával.

Rengeteg fontos videó anyag illetve írás tűnhet el az internetről amikhez valamilyen módon hozzá férhetnek illetéktelen kezek.Vagy ami a legrosszabb lehetőség hogy egyszerűen valahogy elintézik az egész internetet esetleg maga a természet intézi el globális hosszasan elhúzódó áram kimaradással.És ezen esetekben rengeteg bizonyíték veszhet el talán örökre.Nagyon jó lenne ha a klub tagok minél nagyobb számban letudnák menteni ezen videókat, írásokat akár több példány számban is külső HDD-re, adathordozókra, pendrivre, DVD-re illetve lefénymásoltatva.Például nem tudom hogy a Posta Imre honlapok is mennyire vannak biztonságban.Mert ha a rendszer egyszer összeomlik oda a sok-sok fontos információ.Én már elkezdtem például feliratos vagy épp szinkronos videók hang anyagának leírását ha esetleg el is tüntetnék ezen videókat legalább az ott elhangzottak ne vesszenek el.Nagyon fontos volna hogy minél több példány legyen elmentve minden fontos anyagból az ország minél nagyobb területén hogy ha jön a vész és ne adj isten elkezdenének minket össze szedni az országban ellenségeink legalább a bizonyítékok meg legyenek ellenük jól eldugva valahol ahol nem találhatják meg.Akár barlangokban vagy elásva műanyag flakonokban vagy bármiben amiben épek maradnak.Mondjuk akár olyan kőkapszulákban is amiknek készítését Jásdi Kis Imre is elszokta magyarázni előadásaiban.Nálunk 20 forintba kerül egy fekete-fehér lap fénymásolása.A színes már jóval drágább.Én biztos hogy lefogom fénymásoltatni Cion bölcseinek jegyzőkönyvét meg sok minden mást is és ha lesz rá pénzem sokszorosítani is fogom őket.Dvd-ket is mentetem már le.Egyre jobban fogy az időnk míg szabadon le tölthetünk ellenségeink számára kellemetlen bizonyítékokat az internetről és jó volna mind ezt minél nagyobb számban elmenteni az utánunk jövő nemzedékek számára.Például amit ma is láttam egy videóban attól egyenesen kirázót a hideg.Hogy azt tervezi már a háttérhatalom hogy elveszi a szülőktől a gyerekeket és állami gondozásba akarják felnevelni őket mint engedelmes világ állampolgárokat.Az oktatás által már most próbálják a szülők ellen nevelni a jövő nemzedékeit és ez még csak a kezdet.Ha látta már valaki moziban vagy videón az ( Éhezők viadala ) című filmet na az például amit a bemutatójában láttam már a világkormányról és a jövő nemzedékeinek sorsáról szól.Nekem legalábbis azonnal ez ugrott be a film bemutatóját látva.Sok Hollywoodi mozi filmben mondják el az igazat a történetbe bújtatva de a legtöbb ember észre sem veszi hogy amit nézz az-az igazságról szól.Mint a Hős című Jet Li film is ami sokkal több egy Kínai hős történetének elmesélésénél.Sokkal többet mond el az a film is annál mint amit egy átlagos néző bele látna.Hát nagyjából ennyi lenne.

Üdv!

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # SzakacsArpad 2012-12-30 22:52
Jo estet kivanok. Azt szeretnem megkerdezni, hogy mi a cime az emlitett videonak? Amugy annyit szeretnek hozza fuzni, hogy egyes orszagokban az allam nem kell eroszakkal elvegye a gyerekeket mert a szulok onkent dalolva atadjak, csakhogy nyugottan vegezhessek a dolgukat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # x 2013-01-01 13:54
Éhezők viadala a film címe, amire gondolsz nem?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # zombeeshooter 2013-01-01 22:38
Hős (Ying xiong)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # hangszoros 2013-08-14 17:43
Én sok mindent lementettem, mivel egypárszor pofára estem . Mert levették a netről.
Nem mondom, hogy haszontalan, de mint bizonyiték nem sokat ér, mivel a biró, biróságok hmmm. És ha hoznak is elmarasztaló itéletet A végrehajtás a hatalom kezébe van. Pl. a Szent Korona Alkotmány is jogerős. Na és? Mi van! Dimokrácia. Külföldről finanszirzva. Aki ardhiválási célzattal másolgat, vegy figyelembe, mentől modernebb az adattárolás annál sérülékenyebb. Szoszédom comodorási időkből származó cd-jei a kukába valok! Megcsicskult 95%a. Pedig ért hozzá, és fémbörönbe tárolta!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # hangszoros 2014-08-02 15:46
Lehet, hogy butaságnak hangzik, de maradandóbb a mágnesszalagon való tárolás. Compact, videó kassetta. Thomsonnak volt olyan VHS-e, amelyik gyárilag tudott digitálisan tárolni. Nem képet adatot. A dolgok- fájlok - megtalásalehet, hogy macerás de a kallodó VHS kazzeták hasznosithatok legalább.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # hangszoros 2014-08-02 15:55
Jó relisztikus a cikk. Archiválási célra nagyon jó lehet a compact, VHS kazzeta. Tovább eláll mint az ismeretlen eredetű gagyi CD, DVD. 1983-as philips demo cd lemezem még mindig jól szól. Miközben számtalan újabb -gyári-csicska lett.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!