fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Most nem arról lesz szó, hogy mi is az az RFID technológia, gondolom mindenki hallott már róla. De azért felelevenítésnek mondok néhány példát: ilyen nyomkövetőt tesznek már a diákigazolványba, útlevélbe, legutóbb pedig a kutyákba is kötelező lett beültetni. Ami azért is veszélyes, mert a kutyák csak tesztre kellenek, a következő lépés az ember lesz. Ezt nem is tagadja senki, már komoly kísérletek folynak az emberi bőr alá helyezhető chip érdekében. Sokan az ilyen chipet a fenevad bélyegével azonosítják.

Aki bővebb információt akar, nézze meg az Aaron Russo interjút! Elég részletesen benne van, hogy mik a háttérhatalom céljai!

Ha a társadalmi tiltakozás nem ér semmit (márpedig az emberek nagy részét sikerült agymosott birkává zülleszteni sajnos) akkor ideje magunknak intézkedni. Lényeges, hogy az RFID nyomkövető rendszereket működésképtelenné tegyük, ezt legkönnyebben úgy érhetjük el, hogy magát a chipet likvidáljuk, anélkül, hogy egy ujjal is hozzáérnénk. De hogyan?

A leghatásosabb módszer igen egyszerű: EMP-vel. Az EMP (Electro Magnetic Pulse) elektromágneses impulzust jelent. Biztos sokan hallottak már olyan esetekről, például egy házba belecsapott egy – viszonylag erősebb – villám, és a környező szomszédoknál is tönkrementek az elektromos készülékek. Ennek a villám által keltett impulzus az oka. Már régebben kifejlesztettek EMP fegyvereket is, amiket ha felrobbantanak, a környezetükben tönkreteszik az elektromos eszközöket. (kivéve, ha árnyékoltak)

Egy ilyen elven működő eszközt mi is készíthetünk kicsiben. Most a legegyszerűbben elkészíthető eszköz működési elvét írom le. Elég hozzá egy kis elektronikai tudás is.

A lényeg: töltsünk fel egy kondenzátort, és süssük ki egy tekercsen keresztül.

A kapcsolási rajz:

emp_genertor

Lehetőleg minél nagyobb kapacitású és nagyobb feszültségű kondenzátort használjunk. Több kondenzátort is kapcsolhatunk párhuzamosan így összeadódik a kapacitásuk. Ha elektrolitkondenzátort töltünk, ügyeljünk a polaritásra. Ne töltsük a kondenzátort a megengedett feszültsénél magasabb feszültséggel.

Figyelem! Magas feszültséggel mindenki csak a saját felelősségére kísérletezzen! A feltöltött kondenzátorok kivezetéseihez tilos hozzáérni!

A feltöltött kondenzátorokat egy váltókapcsolóval süssük ki egy tekercsen keresztül. A tekercs lehet például 40-70 mm átmérőjű, kb. 10 menetes, vastag (több, mint 1 mm), szigetelt rézdrótból.

A tekercs a kisütés pillanatában nagy erejű impulzust bocsát ki,. A tekercset érdemes a tönkretenni kívánt chip közvetlen közelébe tenni. Persze a hatótávolság függ a kondenzátorokban tárolt energiától is. Az impulzus kárt okozhat a közelben lévő finom elektromos berendezésekben. Úgyhogy ezektől tartsuk be a tisztes távolságot.

A SZERKEZETET TILOS SZÍVRITMUSSZABÁLYZÓVAL RENDELKEZŐ SZEMÉLY KÖZELÉBEN HASZNÁLNI!

Természetesen ez a legegyszerűbb eszköz, aki ért az elektronikához komolyabbat is készíthet, sok kapcsolási rajz van az interneten, lehet keresgélni. Egyébként ilyen elven működő szerkezet a fényképezőgépek vakut töltő áramköre, csak itt a kondenzátorokat nem tekercsen, hanem villanólámpán keresztül sütik ki. Fényképezőből is lehet ilyet készíteni.

Nagyfeszültségű generátorból (szikrainduktor vagy wimshurst generátor) és leydeni palackokból pedig akár igen komoly eszköz is készíthető. Egy ilyen eszközzel például mentesíteni lehet egy lakást a lehallgatókészülékektől.

Jó kísérletezést!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Ayvee 2013-01-24 19:37
Nem kell ennyire túl bonyolítani. A mikró 1 másodperc alatt kisüti. A tárgyakat ami belefér beletesszük és egyetlen másodpercre elindítjuk. Az elektronika, főleg az olyan finom elektronika mint a chip azonnal meghal viszont semmi másban nem okoz kárt ennyi sugárzás. Ha nagyobb dologról van szó mint pl. ember akkor a magnetront kiszerelve lehet irányítottan a nagyfrekvenciát sugározni az adott területre mint egy zseblámpa fényét.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # szabó andrea kriszti 2013-04-23 07:09
és a füledet, hogyan teszed be a mikróba? :lol:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+9 # Norbi 2013-03-01 22:22
Nem kisütni poén a chipet, hanem a lesugárzott jelzéseket meghamisítani!
Mert a chip hiánya járhat hátránnyal, nem a megléte. (ezzel nem tudnak pl. "bemérni", arra a mobilod való. Ez azt csinálja, hogy egyes termináloknál le tudjanak csekkolni, hogy Te valóban az vagy, akinek nevezed magad. Persze mint minden technológiai ketyere, ez is gagyira sikerült nekik...
Már beszerezhető olyan hekkerchip, amit fel lehet tanítani tetszőges kódú chip szimulációjára. És mégcsak el se kezdték igazán ezt az egetverő baromságot nyomatni...
Gondolj bele: bárkinek ettől kezdve virtuálisan felveheted a személyiségét és bármit megtehetsz vele egy közönséges letöltéssel, amit mondjuk az okostelefonodró l lebonyolíthatsz bármikor - ez lesz itt digitális a kánaán az élelmesebb embereknek... Egyszerűen annyira hülyék a hatalom emberei, akik ezeket a chipeket preferálják, hogy az égre sem lehetne különbet festeni... - Egy informatikai mérnök.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # bodő lajos 2017-02-18 11:15
Kedves barátom kérlek add meg újra elérhetőségedet egy rendhagyó szakmai
kérdéshez kérném véleményedet.Elérhetőségem:
20/4665435.lev.c:4400 Nyíregyháza Orgona u 14.
Köszönöm!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # edit 2017-04-19 11:08
Szia Norbi! Velem és a gyermekeimmel igen érdekes dolgok történnek 10 éve (úgy látszik, nem az értelmesebbek közé tartozom, sajnos). Tudnál segíteni? (heldi@freemail .hu) Én mostanában itt tartok, hogy bizonyítsam az igazam: https://www.google.de/patents/US8830037
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Ayvee 2013-03-03 19:54
Ugyan ez a cikk megjelent egy másik blogon, az ottani hozzászólásomba n én is felvetettem, hogy a chip kisütése nem biztos, hogy jó megoldás ha valban az fog tárolni mindent. (név, cím, taj és adó szám, orvosi és bankszámla adatok stb. stb.) Olvasva a hozzászólásodat némi remény csillanását vélem felfedezni. Köszönöm! :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Spiritum 2013-08-30 23:20
Idézet - Ayvee:
Ugyan ez a cikk megjelent...

Nem hiszem hogy szeretne mindenki pórázzal a seggében élni... gondolok itt a lakcím és other ID dolgokra... előbb laknék az erdőben, vagy Afrikában, mint egy börtönben...
"egy börtön az elméd számára, mely érzékszerveidde l fel nem fogható..."
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # katy 2014-08-13 12:33
egyszerű magyarázat, tök igazad van!! :PP
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Apologéta 2015-02-15 14:28
Csak a hozzászólásban tudom megtenni, így üzenem az oldal szerkesztőjének , hogy ezt az imát is lehet - akár minden nap - imádkozni:

Üdvözlégy Mária, malaszttal teljes, az Úr van Teveled. Áldott vagy Te az asszonyok között és áldott a Te méhednek gyümölcse Jézus.
Asszonyunk Szűz Mária, Istennek szent anyja, imádkozzál érettünk bűnösökért most, és halálunk óráján.
Ámen

Magyarország felajánlása Szűz Máriának

Boldogságos Szűz Mária,
Isten anyja, a Szentháromság színe előtt,
az ég angyalai és szentjei színe előtt,
valamint a küzdő Egyház színe előtt
megújítjuk ma hazánknak
a Te szeplőtelen, kegyelem teljes és anyai Szívednek való ünnepélyes fölajánlását.
Csaknem ezer éve/első István, a szent király
a keresztény Magyarország államalapítója,
ezt a fölajánlást ünnepélyesen teljesítette,
amivel ő Neked ajándékozta,/fölajánlotta
s átadta hazánkat, mint Mária országát.
Te vedd anyai kezedbe mindenkorra Magyarország sorsát,
azok után a súlyos csapások után,
amelyeket az istentelen uralkodás hozott hazánkra!
Légy Te a kormányzók és kormányzottak valódi királynője!
Vésd minden szellembe és szívbe
Krisztus kegyes törvényét,
hogy Fiad királysága
az egész társadalomban fölragyogjon
és Krisztus békéje Krisztus országában megkezdődjék!
Akarjuk, hogy Ő uralkodjék korlátlanul rajtunk!
Vedd hathatós védelmed alá népünket,
országunkat és családjainkat;
légy és maradj szent katolikus hitünk védőgátja!
Ajándékozz nekünk az igazi és szent miseáldozatra
katolikus szent helyeket és templomokat,
alkalmas rendi utánpótlást
és szentéletű papokat;
eszközölj ki gyermekeink számára katolikus iskolákat!
Tartóztasd fel az új pogányság áradatát
és áldd meg a Szent X. Piusz Papi Testvériség
működését országunkban!/
Légy az ártatlanság védője,
a bűnösök menedéke,
a betegek üdvössége!
Neked ajánljuk egész életünket,
munkánkat és szenvedésünkét,
különösképpen azonban halálunk óráját.
Fogadd el kegyesen ezt a fölajánlást;
segíts minket annak megfelelően élni,
és halálunk óráján
mutasd nekünk méhednek gyümölcsét, Jézust.
Ámen.

Magyarország Királynője - könyörögj érettünk!
Magyarország Királynője - könyörögj érettünk!
Magyarország Királynője - könyörögj érettünk!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Potto 2015-03-02 08:55
Ööööö...

Bocsi, de olvastad már a Bibliát, amin a katolikus hited alapul? Ha igen, hol írja azt, hogy imádkozz Marishoz?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!