fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Egyre kifinomultabb eszközökkel épül ki a totális megfigyelés rendszere.

„Békesség és biztonság.” 1 A körülöttünk kialakuló orwelli társadalom mottója. A legtöbb megfigyelési technológiát a biztonság és a terrorizmus elleni harc ürügyén fejlesztik ki és mutatják be a társadalomnak, hogy az emberek félelmeit kihasználva építhessék fel az új világrend mátrixát.

Az Egyesült Államokban a legtöbb szülő komolyan aggódik manapság, amikor gyereke egyedül kezd járni iskolába az iskolabusszal. Mi van, ha elrabolják? Mi történik, ha véletlenül rossz helyen száll le? Mi van, ha a buszt eltérítik? Bár az új Kidtrack (gyerekkövető) rendszer nem tudja megakadályozni ezeknek az eseményeknek a bekövetkezését, arra azonban képes, hogy megmutassa, éppen kik tartózkodnak a buszon és hol járnak.

A Kidtrack rendszer a Fujitsu Frontech North America és a T&W Operation informatikai és logisztikai cég közös fejlesztése.

Amikor egy gyerek felszáll a Kidtrack rendszerrel ellátott buszra, a járművön elhelyezett biometrikus PalmSecure tenyérleolvasóval leolvassák a tenyerét. Az uretánnal bevont, jégkocka méretű eszköz infravörös fény segítségével készít képet a tenyérben futó erek által kirajzolt térképről. Az értérkép segítségével pedig ellenőrzi a gyerek személyazonosságát az adatbázisban rögzített adatok alapján. A leolvasón felvillanó zöld vagy vörös fény jelzi, hogy a leolvasás sikeres volt-e.

Az elsődleges regisztráció mindössze egyetlen percet vesz igénybe, a leolvasáskor pedig nem kell megérinteni a készüléket.

Miután egy fel vagy leszálló utas tenyerét leolvasták, az adatok egy felhő tárhelyre kerülnek. Amennyiben egy gyerek eltűnik, az erre jogosult adminisztrátorok ellenőrizhetik a Kicktrack weboldalát, hogy megállapítsák mikor és hol szállt le vagy fel az eltűnt és, hogy a busz éppen hol tartózkodik. Amennyiben a buszt baleset éri a rendszer segítségével azonnal meg lehet állapítani, hogy kik tartózkodnak rajta.

A beolvasott adatokat maga a készülék is tárolja, arra az esetre, ha a gyenge jelerősség miatt nem tudna kapcsolatot létesíteni a felhővel, ami a külvárosi területeken előfordul.

  1. „Mert a mikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájok, mint a szülési fájdalom a terhes asszonyra; és semmiképen meg nem menekednek.” – I. Thesszalonika 5:3 []

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # aasoft 2013-04-16 07:10
Az árnyoldalát vagyis a valódi célját nem reklámozzák.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!