fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Óvakodjunk, mert az ilyen intézkedéseket valószínű, hogy idővel bevezetik. Ha nem is nyíltan, lehet, hogy titokban.

 

Annak ellenére, hogy a bűnüldözési szerveknek már nagyon sok lehetőségük van, ha a digitális kommunikáció megfigyeléséről van szó, az FBI-nak még mindig problémát jelent a Gmail, az IP-alapú telefonálást bzitosító Google Voice és a Dropbox valós idejű megfigyelése.

Ez a helyzet hamarosan megváltozhat: múlt héten Andrew Weissmann, a szervezet egyik jogásza egy washingtoni beszélgetésen arról beszélt, hogy egyre nagyobb problémát jelent a sokasodó emailezés és közösségi jelenlét. Az Electronic Communications Privacy Act nevű amerikai törvénynek köszönhetően ugyan hozzáférhetnek az emailek archív másolatához, de azok vagy a Gtalk valós idejű megfigyelése már gondot okoz.

Az 1994-es Communications Assistance for Law Enforcement Act csak azt engedi a kormánynak, hogy kényszerítsék az internet- és mobilszolgáltatókat, hogy a megfigyeléshez szükséges felszereléseket építsenek hálózataikba.

Ez azonban nem elég az emailek, felhőszolgáltatások vagy online csetek, például a Skype megfigyeléséhez. Az FBI ezért azt szeretné, ha valós időben tudna megfigyelni mindent a Dropboxtól az online játékokig: példaként itt a Scrabble csetjét hozta Weissmann. Szerinte ezeket a szolgáltatásokat bűnözésre használják.

A Gmailből elküldött levelek SSL-titkosításon keresztül utaznak, ezért az FBI nem tudja elolvasni őket, hiába van a szolgáltató hálózatába kémgép építve. Az archívumok kikérése pedig lassú, nem hatékony.  Weissmann szerint ez így nem mehet tovább, ezért az FBI idei legfontosabb prioritása, hogy ezt a problémát megoldja.

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # MikóTibor 2013-09-10 19:42
Magyarországon is létezik ez a probléma és megoldás is van ellen ráadásul pénzt is kereshetsz vele .Az alábbi linken információt találsz :http://www.cyberwealth7.com/hepylife1
Ne várd meg míg kizsebelnek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!