fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Csak nem azt akarják megakadályozni, hogy egészséges élelmiszereket, gyógynövényeket fogyasszunk?

A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet emberei a jövőben behatolhatnak a magánlakásokba akár a tulajdonos akarata ellenére is. A hatóság jogköreinek bővítését egy salátatörvénybe rejtették a jogalkotók.A szakma előzetes tájkoztatása nélkül, egy egészségügyi salátatörvénybe rejtették azt a rendelkezést a törvényhozók, amely szerint a jövőben házkutatási joga lesz a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet embereinek – adta hírül az Index.

A hatóságot nyomozati jogkörrel felruházó törvényt a múlt héten vitatta a parlament az „Egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosításáról” című beadvány keretében, amely több mint tíz egyéb törvényt is módosít.

A törvénymódosítás szerint a gyógyszerészeti hatóság emberei a magánlakásokba is bejuthatnak, akár a tulajdonos vagy az ott tartózkodók akarata ellenére is. Az intézet nemcsak házkutatási, hanem lefoglalási jogosultságot is kap.

A törvény első változata semmilyen fellebbezési lehetőséget nem biztosított az intézkedés alá vontaknak, ám május 23-án Kovács József fideszes képviselő módosítója némileg enyhítette a kényszerintézkedésekről szóló részt. Az érintetteket ennek megfelelően az intézkedéssel egy időben szóban tájékoztatni kell, ügyészi jóváhagyást kell szerezni a házkutatáshoz, valamint a kényszerérintkezést az érintettek jelenlétében kell elvégezni – lehetőleg.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # aasoft 2013-06-25 11:06
Talán nem fogy eléggé a gyógyszer???
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Nagy Csaba 2013-06-27 20:06
Ezek után a fegyverhasznála tot is engedélyezni kellene a GYEMSZI számára, mert esetleg olyan emberekkel találkoznak a házkutatás során, akik "félelmükben" kupán vágják őket...Röviden: szégyen, ami az egészségügyben "történik"!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!