fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Figyelnek

Kiszivárgtatott dokumentumok azt mutatják amit mindig is sejtettünk: az NSA (National Security Agency, az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal) tudomásunk nélkül bekapcsolhatja iPhone-jaink mikrofonját és kameráját.

A “Der Spiegel” honlapja szerint:

“Az NSA ANT divíziója mobiltelefonok és SIM-kártyák implantátumain dolgozik. Ezek közül az egyik egy spyware implantátum, az úgynevezett “DROPOUTJEEP” –  amit az első generációs iPhone-ba terveztek – még mindig fejlesztés alatt állt 2008-ban, röviddel az iPhone piacra dobása után. A kémprogramok lehetővé tették azt, hogy távolról le- vagy feltöltsünk fájlokat egy mobiltelefonra. A katalógus szerint az NSA így azt is elérte, hogy a szöveges üzeneteket elolvassa, böngésszen a felhasználó telefonkönyvében, lehallgassa a hangüzeneteket, aktiválja a telefon mikrofonját és kameráját és meghatározza a felhasználó aktuális tartózkodási helyét.

Az ANT szakemberei olyan módosított mobiltelefonok előállításán is dolgoznak, amelyek különleges esetekben használhatók és amelyek úgy néznek ki, mint a hagyományos eszközökkel ellátott normál telefonok, de a különböző információkat az NSA ügynökeinek továbbítják. Az ANT az Eastcom és a Samsung telefonokat már 2008-ban modifikálta, és valószínűleg azóta további modelleket is kifejlesztettek. “

Lásd a kiszivárgtatott dokumentumot alább:

 

S3222_DROPOUTJEEP

 

Mint már beszámoltunk korábban, az ANT szakemberei az NSA “személyreszabott hozzáférési műveletek” fedőnév alatt távolról kamera, monitor és egyéb adat hozzáférést tett lehetővé az egész világ elektronikus hálózatára kiterjedően.

A jelentés szerint az NSA megállítja az online rendelt telefonszállítmányokat és manuálisan kémprogramokat telepít a célszemély iPhone-jába.

A “The Daily Dot” jelentése szerint: az NSA azt állítja, hogy 100 százalékos sikerességi aránnyal dolgoznak az ilyen iOS eszközök, kémprogramok beültetésénél.

Az Apple az NSA-nek dolgozik?

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Landsknecht 2014-02-05 13:02
Ezért nem kell okostelefon. Nekem egy 9 éves van még mindig.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!