fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Azt mondják, hogy nincs hatása annak, hogy az emberek mit néznek meditatív sokkban a tv-ken keresztül...

Tényleg nincs hatása neki...

Valószínűleg a kislányból a művészetek után érdeklődő, tanult, értelmiségi, a lelkére hallgató ember lesz, akit nem a tv fog irányítani a véleményének a kialakításában az életről! :)


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Boros Ottó 2014-05-27 15:53
Az egyik leghülyébb találmány a klipp. Nem hiszem, hogy egyedül lennék, akit idegesít, ha nézni kell. Ill. nem kell,de néha jó lenne. Pl. az Ózon network-ön éjszaka szokott lenni az a műsor ahol tájakat mutatnak valószínűleg légi felvételről. Az egész valóban klipp-szerű és néhány másodperc után érzem, hogy ideges vagyok. Még fel se fogtam, hogy mi van a képen, már átváltott egy másikra.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2014-06-03 12:40
Disney műsorokat csinálják sokszor olyanra, meg a meséket, hogy szinte másodpercenként vált a kameranézet. Csak villódzást látsz. A tudatos gondolkodásod szinte leáll, mert nem bírod követni a képváltogatások at. Így megy befelé a tudatod mélyebb rétegeibe a rejtett üzenet, a minta, amiket a sok kis agymosott szelepgyerek közvetít a műsorokban.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!