fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Volt, akinek nem tetszett, hogy egy Anonymus csoport ellenes cikket közöltünk le itt a lapon. Hát tessék itt a folytatás. Nem véletlenül figyelmeztettünk velük kapcsolatban. Előzetesben csak annyit fűznék hozzá, hogy ha már a tv is reklámot csinál nekik, akkor 99%, hogy kiket is képviselnek. Hiszen a negatív reklám is reklám a számukra, mivel azzal is erősítik őket!

A recept lényege: ha a TV bemesél velük kapcsolatban, akkor érdeke bizonyos köröknek, hogy tudjanak róluk az emberek. Tehát céljuk van vele, hogy az ilyen információkat kiszivárogtatják. Így az ilyen csoportosulások mind kérdőjelesek, mert egyéb szándékokat szolgálnak. Olyan ez, mint a sakk. A lépések előre el vannak tervezve, aszerint, hogy melyik milyen reakciókat, változásokat, eredményeket hoznak létre a játékasztalon. Csak tudni kell sakkozni és a másik fejével gondolkodni.

Aki jobban kombinál, az nyer.

Akik miatt lenyomják a torkunkon az ACTA és egyéb törvényeket, amikkel valóban jön az internetcenzúra. Alább egy publicisztika és néhány megjegyzés.

Már tavaly letartóztatták az Anonymus egyik jelentős tagját, de nem tudták, hogy valójában kit is fogtak el. Ugyanis az a személy, akit az FBI éppen egy bank elleni hacker tevékenység közben azonosított és tartóztatott le, az addig rábizonyított bűnök alapján 10 év börtönbüntetésre számíthatott. A múlt héten azonban az Anonymous öt tagját is letartóztatták, és ők egyértelműen a már letartóztatott Hector Xavier Monsegurt (Sabu) nevezték meg szellemi vezetőként. Őt tekintik más hackercsoportok értelmi szerzőjének és vezetőjének is, kapcsolatba hozták az Internet Security, és a LulzSec neveken futó csoportokkal is - ezek alapján Xavier 124 év börtönre számíthat az ügyészség szerint.

Mielőtt bárki hatalmas sajnálatát fejezné ki, pár dolgot tudni kell róla. Xavier - a képen látható színesbőrű - egy anarchista gondolkodású személy. Támadásait alapvetően jó célpontok ellen hajtotta végre, de azok indítéka messze sem mondható értelmesnek.

A 28 éves fiatalember életvitele messze sem tükrözte azt, amiért szavakban harcolt. Viszont a letartóztatása alatt maximálisan együttműködött az FBI ügynökökkel, ennek köszönhetően letartóztatták a hackercsoport öt legkeresettebb személyét. Ezzel Sabu a saját csapdájába esett, ugyanis mind ellene vallottak. Most az Anonymous fekete báránnyá kiáltotta ki a volt vezetőt (mégiscsak volt vezetőjük?), és azt nyilatkozták: mi folytatjuk a harcot, és bebizonyítjuk, hogy Sabu (Xavier) egy senki.

Az Anonymous nemrégiben a magyar népnek is üzenetet küldött, amelyben politikai ellenállásra szólította fel a magyarokat, elmondva azokat a dolgokat, amit itt minden épeszű ember már régen tud. Ami feltűnő volt, hogy kiemelten felhívta a figyelmet, hogy Magyarországon van egy nagyon erős és vészterhes rasszista gyűlöletcsoport, amelytől óva intett mindenkit. Felmerül a kérdés: kire gondolhattak? Az Athena Intézet "gyűlöletcsoport-adatbázisában" ugyanis a Jobbik nem szerepel, így az "erős" alatt a demokrata maszlag ellenére sem a kiterjedt szavazóbázist kell érteni. Kérdéses marad az is, hogy kinek az érdeke felszólítani a magyarokat a politikai ellenállásra, mindezt olyan köntösben, ami az Occupy mozgalommal is összekapcsolódik (tudható, hogy az Occupy tömegmozgalmat Soros György és más "befektetők" is pénzelik).

Ennek azonnal értelme van, ha megnézzük az Anonymous bemutatkozó levelét, melyben kijelenti: Mi vagyunk a légió. "Nekünk nincs vezetőnk, és nem is lesz soha." Nyilatkozataikban többnyire az anarchizmus, és sokkal inkább a felforgató, neobolsevista ideológia jelenik meg, de miközben a "szabadság" is jelszavaik közé tartozik, összességében nem lépnek túl az egyébként is terjesztett szabadkőműves eszmeiségen (egyenlőség, demokrácia).

Azonban azt is tudni lehet az ilyen szervezetekről, név és arcok nélküli csoportokról, hogy ha egy elkezdi, ennek sosem lesz vége. Az Anonymous eddigi egyik legnagyobb eredménye egy minisztériumi telefon lehallgatás volt, ahol egy magas beosztású angol politikus elmondja, hogy egyik katonájuk, aki Irakban több civilt megölt, miként úszta meg, és él büntetlenül szabad lábon. Ennek a felvételnek a nyilvánosságra hozatala után az FBI magasabb sebességre kapcsolt a nyomozásban.

Az Anonymous működésének még van egy másik vonatkozása is, ami általában nem kerül elő a csoportosulás kapcsán. A 2011 júniusában Svájcban rendezett Bielderberg találkozót követően megkezdődtek a szokásos "kiszivárogtatások" a találkozó főbb témáiról Jim Tucker és más oknyomozó újságírók "informátorain" keresztül. Akkor előkerült a közeljövőben bevezetendő internetcenzúra, amire a globalista ideológiával ellentétes eszmék gyors terjedésének megállítása miatt van szükségük. Az azt követő hónapokban előkerült a SOPA, PIPA, az ACTA, és az Anonymus is magasabb fokozatra kapcsolt. Azóta a napi hírekben is hallani a szervezetről, az üzeneteiről, a támadásairól, és a letartóztatott tagokról.

Bárki magára öltheti az Anonymous álarcos képét, és ott folytatja, ahol elődje abbahagyta, senki sem tudja eldönteni, ki mikor jött vagy ment a csoportosulásban. Maguk is ekként nyilatkoztak: "emberek, csoportok jönnek és mennek, de az ötletek maradnak". A jelentéktelenebb személyek büntetlenül harcolhatnak a "szabadságért", a megvezetettek még komolyan is gondolják, viszont összességében a szervezet valahogy úgy kerül felhasználásra, mint az iraki vagy afganisztáni terroristák. Mutogatnak rájuk, hogy "ott vannak, veszélyesek", majd kezdődhet is a terrorizmus elleni háború. Ezúttal nem egy ország területére fognak lépni idegen erők, hanem beavatkoznak minden állampolgár magánéletébe. Ugyanis a "hackerek elleni harc" zászlaja alatt majd előtérbe kerülnek a "fokozott biztonsági intézkedések", majd az internet névtelenségének előnyeit felszámolva könnyebben ellenőrizhetővé válnak az internetet terjeszkedésre felhasználó politikai ellenfelek, a globalizmus ellenségei. Nem csodálkoznánk, ha e mögött a szerveződés mögött is ott lenne a Soros tőke.

Néhány kiegészítés

Lehetséges, hogy valóban így van, tehát felhasználják az Anonymust erre a célra. De az is lehetséges, hogy nincs (emberi szinten lévő) összeesküvés, csupán kontraproduktív módon viselkednek ezek a csoportok. A Vatikán elleni támadásukkal ugyanis sok, egyébként teljesen normális gondolkodású fogja elfogadni az új törvényeket, mondván, hogy valóban kell a védelem. Teljesen mindegy: az eredmény ugyanaz.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!