fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Rendezvény a "Kapcsolat" jegyében

Most szombaton ismét egy nagyszerű programra invitáljuk a kedves közönséget. Az egyik nagy telekommunikációs cég jóvoltából, hazánkban is végre színpadra lép az új amerikai tinisztár, igen, maga Kesha lesz az, aki kis hazánkba látogat, azaz hogy pontosabbak legyünk: Ke-dollárjel-ha.
A művésznő kitűnően testesít meg magában minden modern értéket, amit egy most cseperedő, leendő világpolgárnak képviselnie szükséges. Pénzt, erkölcsöt divatot... De tessék csak egy pillantást vetni a plakátra! Kereshetnénk tökéletesebb plakát arcot kamaszodó leánygyermekünk hálószoba falára?

A fiataloknak fontos, hogy legyen minta, akire fel lehet nézni.

Még az is lehet, hogy a magyar nézők is abban a nagy szerencsében részesülhetnek, hogy megcsodálhatják a művésznő amerikai koncertfellépéseinek fénypontját, amikor is szemkápráztató speciális effektusok között, a művésznő egy kitépett emberi szívből (remélhetőleg idén még csak makett) felhörpinti aznapi véradagját...

Úgyhogy kéretik a legfiatalabb kis lurkókat is elvonszolni e néhány óra erejére a tévéképernyők elől, hadd mozduljanak ki kicsit a szabad levegőre, erre a fantasztikus eseményre, ahol még több érdekes dolgot tanulhatnak.


Ha a vérivás netán, véletlenül elmaradna a szombati produkcióból, a Piros Pirula Projekt vállalja, hogy minden kedves néző számára visszatéríti a teljes jegyárat.*

Szóval ismét egy kiváló lehetőség a szórakozni vágyóknak, és azoknak, akik esetleg "kapcsolódni" szeretnének. Hogy kihez, vagy mihez, azt egyelőre nem szükséges tudniuk. Minden ki fog derülni, a maga idejében.**
 

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # ***SAS*** 2012-03-26 22:02
Azt hittem már van valami mkh.valosag.net-es rendezvény...
Erre itt van ez a ... :D
M1, szombaton úgyis dolgozok.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # szív 2012-03-26 22:39
Egyem meg a kicsi szivét.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!