fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Új Világrend: A vámpírok is ezt ajánlják!

 
Valamelyik nap megnéztem ezt a Pap című filmet. Nem azért mert szeretném a vámpír kaszabolós filmeket (baromira egy kaptafára mennek), hanem mert az előzetesét látva már erősen sejthető volt, hogy ismét Novus Ordo Seclorum propaganda anyag készült, és ezért kíváncsi voltam rá.
Körülbelül egyébként azt is kaptam, amit vártam. Már-már majdnem elröhögtem magam, hogy mennyire átlátszó már ez az egész, de aztán mégis inkább sírásra görbült a szám. Mert hirtelen eszembe jutott, hogy az emberek nagy része még mindig nem hajlandó átlátni a mátrixon, annak ellenére, hogy a dolog most már teljesen egyértelmű, és minden felvilágosító anyag rendelkezésre áll.


Persze, a Szárnyas Fejvadász meg a THX idején még más volt a helyzet. Akkor ezek a filmek érdekesnek számítottak, újszerű gondolatokat mutattak, megmozgatta a fantáziánkat. Nem sejtettük, hogy ezek nem fiktív jövőképek, hanem egy az egyben a számunkra kidolgozott tervek, de ma már más a helyzet. Most már nem egy-egy film, hanem minden második film egy olyan jövőben játszódik, ahol az emberek nagyvárosokba vannak összegyűjtve, a vidék kipusztult (esetleg még veszélyes is, lásd megesz egy vámpír), a világ egyetlen világállamból áll, amit egy bölcsekből álló tanács irányít, a hatalom végrehajtói a titkos ügynökök (vagy papok, de az gyakorlatilag egy kutya), az emberek folyamatos agymosás alatt vannak, tv-képernyők az utcán, mindenhol, amikből a nagy testvér rágja nekik szájba a dogmát, stb stb. Szóval az egész "setting", ez az egész egy új világrend ismertető kurzus. Hadd szokja az embör! Végül is ha napi 24 órában ez jön neki még a csapból is, egy idő után csak nem fog tiltakozni ellene. Olyan ez mint egy Britney Spears sláger. Elején még tiltakozik ellene az agyad, kiépíti a mentális gátakat, amik kívűl tartják ezt a mocskot, hogy ne tudjon kárt tenni az agyadban, aztán mikor huszonnégyszázezredszer hallod, egyszerűen feladod, mert belefáradsz az ellenállásba (tényleg komoly energiákat emészt fel). Onnantól szabadon rághatja szét, ami az elmédből még maradt a napi 6 óra TV-nézés után.

Ja! Azt csiripelik készül a Maci Laci folytatása. Az új részekben az emberek megunják, hogy a medvék fosztogatják az uzsonnás kosarakat, ezért Bubu chip-et kap a karjába, hogy a vadőr jobban szemmel tudja tartani, barátságos térfigyelő kamerákat lógat fel majd az ágakra meg szatellitről is fogja őket figyelni. Nagy plazma-képernyők lesznek a fák oldalán, amikből a vadőr fog beszélni nekik, ilyeneket, hogy "A szendvics nem tesz jót a medvének" meg "Egy medve tiszteli a vadőrt!" meg hasonlók...
Jó szórakozást!

forrás: http://pirospirula.blogspot.com/2011/07/uj-vilagrend-vampirok-is-ezt-ajanljak.html


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!