fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Valaki 2012-04-15 21:19
Régebben, nálunk volt olyan, hogy testvérem elment a tv előtt és anyukám észre se vette, csak amikor még egyszer, vagyis visszament.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2012-04-15 22:05
A tudatot le tudják kötni azok az álomképek, amiket a tv generál.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # phoenix 2013-01-09 12:04
Nálam a tv-t rég felváltotta az internet, és habár az internetet is próbálják irányitani, sokkal nagyobb szabadságot ad, mint a tv. Azt nézek, azt hallgatok, amit akarok, akkor,amikor akarom,
Bármit néz, hallgat, tapasztal az ember, tőlünk függ, hogy tudatosan mit épitünk be, sőt, még az is tőlünk függ részben, hogy tudat alatt mi épül be.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Záborcki Tibor 2013-01-10 15:02
Phoenix:Azért vagy itt,mert magyar a géned!Nem tudtad megtagadni,"TŐLÜNK FÜGG"... Nem: apud,anyud, déd,ük szüleidtől kaptál indíttatást! Ez van! Én is,ebben a cipőben járok!Mondok egy példát:a nagy családomba,kb 40 fő,3 személy volt komcsi.!49 é vagyok,kettővel a mai napig nem beszélek e miatt!Nagyon sokat veszekedtem velük,hogy ti nem vagytok a vér szerinti rokonaim!Kaptam is érte elég sokat,hogy beszélhetek ily csunyán velük,gyerek fejjel.Gyerekként honnan tudtam ezt?Láttam a vt-ben?Áldás rád.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!