fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Itt láthatsz egy fantasztikus reklámot a rasszizmusról. Lentebb pedig egy még fantasztikusabb elemzését. :D

Végül a Youtubon betiltották a videót, mert majdnem nagyobb nézettsége lett, mint az eredeti kampányfilmnek. Így a harmadik videó a betiltással kapcsolatban készült.

A rasszizmus szívás című reklám elemzése, amelyet a zsidó rendezőnő és csapata azért hozott létre megbízásból, hogy a magyarság és a cigányság között az ellentéteket felszíthassa. Így a háttérben a zsidóság bomlasztó munkája ismét rejtve marad, és érvényesítheti újra az oszd meg és uralkodj unalmas és lejárt elvét.

Köszönet a Videómániás csapatnak!

http://indavideo.hu/video/A_rasszizmus_szivas_cim_reklam_elemzese

http://www.fakultativ.com/videomania.html
http://www.facebook.com/pages/Vide%C3%B3m%C3%A1nia/113364818743484

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # ISZT 2012-04-11 10:30
http://radioislam.org/
ajánlom ezt az oldalt fent van a “Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei” c. Magyarországon, 1999-ben megjelent és betiltott könyv.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!