fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Ilyen cikkekkel igyekeznek mindenkit rávenni arra, hogy a Facebookra felkerüljön. Így majd a titkosszolgálat és a keresőrobotok az ő adataikat is fel tudják majd használni.

 

 

A szakértők szerint gyanús lehet, aki nem regisztrál a Facebookon - ez ugyanis könnyen annak a jele lehet, hogy az illetőnek valami rejtegetni valója van.

A Facebook olyannyira áthatja mindennapi szociális életünket, hogy egyenesen gyanússá válik, akinek nincsen profilja a közösségi oldalon.

A német Tagesspiegel nevű lap még tovább megy: szakértőik véleménye szerint az is árulkodó lehet, hogy sem a norvég tömeggyilkos, Anders Behring Breivik, sem az aurorai lövöldöző, James Holmes nincsen regisztrálva Facebookon.

A Slashdot nevet viselő oldal osztja a németek véleményét. Az általuk megkérdezett pszichológus szerint a Facebook használata többek között azt is jelenti, hogy az illető egészséges szociális érzékenységgel rendelkezik, vannak barátai, és nem fél a kapcsolatépítéstől sem.

A Forbes.com kissé szelídebben kezeli a problémát, és inkább a mindennapokra próbálja vonatkoztatni a közösségi profil hiányát. Ők ugyanis azt veszik észre, hogy egyre több cég HR-osztálya veszi figyelembe, hogy a jelentkezők rendelkeznek-e Facebook-profillal, vagy sem.

A főnökök között pedig egyre elterjedtebb a nézet, mely szerint az, hogy valakinek nincsen adatlapja, azt jelentheti, hogy bőven van mit rejtegetniük.

A Slate.com újságírója, Fahrad Manjoo pedig ismét más szögből közelíti meg a problémát. Véleménye szerint ugyanis nem szabad olyannal járni, akinek nincsen Facebookos adatlapja.

Hozzáteszi azonban: ez sokkal inkább a fiatal generációnak szól; az idősebbek közül ugyanis lényegesen kevesebben regisztrálnak a közösségi oldalon - függetlenül attól, hogy veszélyt jelentenek-e bárkire is, vagy sem.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # matyi 2012-08-16 22:57
Erre azt tudom mondani, hogy teszek a facebookra.
Nehogy már a sok birka miatt értelmes ember is megossza az életét.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Valaki 2012-08-19 00:49
A facebook pár év múlva kötelező lesz iskolákban, álláskereséskor . Sok szolgáltatás nem lesz elérhető hiányában. Azok, akik nincsenek fenn, tiltakoznak, nem ellenőrizhetők kapnak egy megnevezést, mondjuk "facefoob". S ha már van egy bélyeg azt lehet "ragasztgatni". A lejárató, kirekesztő kampányok után, lehet rendeleteket hozni, törvénybe iktatni. Kb, így működik a zsidó hatalmi játék évszázadok óta. Unalmas.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!