fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Köszönjük olvasóink észrevételét, akik az alábbi információkkal szolgálták a blog működését.

Mint láthattuk a Rejtett Szabadkőműves Titkos Szimbólumok videónál, hogy a Modern Talking is a háttérhatalom munkásságát szolgálta ki a művészetével.

alt

Nem csak a CD borítójukon volt megtalálható a piramis szimbólum, hanem itt látható két klip, amelyben további szabadkőműves jelképek fedezhetőek fel náluk. Szintém megjelenik benne több részben is a piramis. Valamint sűrűn feltűnik a fekete-fehér kockák ábrázolása az asztalon és a padlón, amely egyes források szerint megintcsak a szabadkőműves szimbolikát rejti magában.

http://www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs

http://www.youtube.com/watch?v=Lp2qcCrdBLA

Valamint kaptunk még egy képet, amely kicsinyke hazánk agymosásának hátterében álló erőkről árulkodik.

alt

Első ránézésre gondolhatnánk azt, hogy biztos csak véletlen. Jobban megvizsgálva az összefüggéseket rájövünk, hogy ez nem teljesen így van! Mivel maga az X Faktor egy külföldről behozott lelki nyomort sugárzó műsor, ahol szerencsétlen, énekelni tudó emberekből kifacsarja a maximum profitot a média, és a mögötte álló háttérhatalmi gépezet. Bőgetik őket, rígatják őket, hogy a nézőkben minél nagyobb érzelmi hatást tudjanak kiváltani és ha ez sikerül, akkor annál nagyobb a nézettség, annál jobban azonosulnak az emberek ezzel a celebfelfogással.

A padlón egy érdekes szimbólum látható. Rejtve ugyan, de árulkodik arról, hogy kinek a keze is van az ilyen eröltettett műsorok mögött és az egész média hátterében.

alt

altVéletlen lenne? Mint láthattuk jó pár előző cikkünk esetén, hogy a háttérhatalom és az általuk használt jelrendszer elég jelentős helyeken, cégek logóiban, világmárkáknál feltűnik, ezért nem zárható ki a szándékosság esete sem ennél az ábrázolásnál. Rejtetten ugyan, de egy érdekes jelképet sugároz a nézők tudatába, úgy hogy észre sem veszik.

Ennek a hatalomnak a keze ott van a média mögött is. Akár valaki felfogja ezt, akár nem.

Hatalmas mennyiségű bizonyítékot találtok rá itt:

Rejtett Szabadkőműves Titkos SzimbólumokTe is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!