fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Elkészült Lady Gaga Born this way klipjének angol változata, feliratos formában. Arra kérnélek, hogy a következő szöveggel a lehető legtöbb külföldi videó megosztón, fórumokon terjeszd ezt az anyagot, hogy a kinti emberek is elgondolkozhassanak azon, hogy mit is vetítenek nekik. Segítsetek felébredni más országok népeinek is az agymosás mélységes fertőjéből!

Ezt a pár mondatot másold be kommentként minden ilyen felületre, Lady Gaga videó alá videó portálokon, és sok egyéb más helyen:

The media use Lady Gaga for manipulating people. The media propagate destructive ideology. It's harmful to the youth. Watch this video! http://vimeo.com/23969621 Spread this video to all people you know! The truth shall make you free!

Youtube-ra sajnos nem enged linket beilleszteni kommentként, de ha feltöltöd a saját videótáradba, akkor a szöveg mellé tudod csatolni a videót magát.

Köszönöm Landsknecht segítségét, aki elkészítette az angol változat feliratát!


http://vimeo.com/23969621


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!