fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Mindenki el volt ájulva, hogy ez a Lady Gaga például mekkora egyéniség! Azonban ebből a videóból látni fogod, hogy egy kaptafára készítik az ilyen sztárocskákat bizonyos érdekkörök, akik rajtuk keresztül manipuláló példákat tudnak a fiatalok számára átadni. Ez egy szolid átnevelés, ami a klipeken keresztül történik.

A megasztárok pedig csak bábok, akiket felöltöztetnek, szájukba adják a dalszöveget, a viselkedési szokásaikat, hogy a kellő hatást ki tudják rajtuk keresztül váltani.

Ebben a kisfilmben pedig láthatod, hogy egy propaganda gépezeten belül milyen érdekes hasonlóságok lelhetőek fel a nagy egyéniségeknek beállított sztárocskák öltözködésében, kinézetében. Ha igaz lenne az, amit állítanak róluk, hogy ők tervezik meg a saját kinézetüket, akkor nem lenne ennyire sok egyezés más kreált hírességek külső megjelenésével.

A futószalag működik, ehhez bábokat használnak, akiket lehet forgatni, öltöztetni, dekorálni, de a személyiségükre nincsen szükség, mert úgy jó, ha mindent szóról szóra végrehajtanak, amit parancsolói megmondanak nekik, hogy megtegyenek.

Csapó!!! A felvétel forog, ti pedig gyönyörködjetek abban, hogy a propaganda gépezet sztájlisztjai, hogyan is csinosítgatják egyformára, az összes egyéniségnek beállított kirakati bábot!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # cca87 2013-07-07 12:04
Ezt is törölték. Mí meglepő :) Ez már a sokadik videó amit nem lehet elérni ezen a portálon keresztül... hm, hm, hm. Itt már nem ébredni kéne, az már késő, aki eddig nem ébredt az már nem is fog, úgy hiszem a komoly válság még csak ezek után jön. De hitünkben maradjunk erősek, Isten akarata végül úgyis beteljesedik. Ámen!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-07-08 07:53
Szóljatok, ha ilyen videókat találtok. Megpróbáljuk javítani őket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!