fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

retekklub

-AT


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # makailaci25 2012-12-02 19:31
Az agymosás teljesen igaz! A plebsz ezért van odáig(meg vissza is) Tegnap este társaságban voltam kénytelen végigszenvedni az x faxtor általi gyötrelmeket holmi giccses énekek formájában. Ez ugyan csak csepp az óceánban, a többi műsor se különb ízlésszintű. Márai nagy igazságot nyilatkozott: A TÖMEG IGÉNYTELEN, DE MOHÓ. Ezek érdeklik az alacsony ízlésszintű egyéneket. össze lehet hasonlítani a hozzászólások mennyiségét pl. az ittenivel és a Port.hu lapon az x faktoréval.Szembetűnő a különbség. Én már rég kitöröltem e szennycsatornák at a tv-mből(RTL, TV2) és csatlósaikat: Viasat, Cool, Film+...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Bastian 2012-12-04 18:29
makailaci25

Most, hogy eljutottál odáig, hogy kitörölted ezeket a csatornákat a tévédből, a következő lépés már sokkal könnyebb lesz, a következő lomtalanításnál szabadulj meg a készüléktől is (vagy add el).

Teljesen értelmetlen tévét nézni, semmit sem "hoz", csak "visz", mégpedig időt.
Gondolj bele, hogy egy magyar átlag tévénéző napi 6 órát nézi a tévét! Egy átlagos 70 év körüli életkorral számolva ez kb. 17 év nettó tévénézés egy élet során!! Tudod mennyi minden értelmes dolgot lehet csinálni 17 év alatt?
Óriási csapás a tévé az emberiségre, azt a rengeteg kreativitást, dolgok megoldását, testi-lelki építkezést, egymással való kommunikációt, tervek-vágyak megvalósítását, ami így elmarad, soha senki nem tudja visszahozni.
Közben mindenki azzal jön, hogy "nincs ideje" semmire, sem magára, sem a környezetére, alapvető dolgokra sem és közben 17 évet ad az életéből egyrészt teljesen értelmetlen ostobaságok bambulására, másrészt szemenszedett hazugságok hallgatására.

A tévé mentes élet "felszabadít", csak javasolni tudom!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Dezső 2012-12-05 07:24
A TV-t lehet jóra is, meg rosszra is használni. A rengeteg dokumentumfilm, természetfilmek , zenék... A TV jó dolog, csak rosszra használják.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # László Makai 2012-12-14 18:00
Majd mindenben igazad van.Csupán azért nem mondok le róla egészen, mert szükségem van sportokra, humorra és elsősorban a Mindentudás egyetemére.Igaz, ez utóbbi megtalálható a neten is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!