fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Megindult a Fix Tv segítségével az interneten terjedő hiteles dokumentumfilmek lejáratása. Igénybe veszik a nagyon tanult, materialista Vágó István segítségét is, aki lelkesen támogatja a médián keresztüli népbutítást a tudományosság köntösében. Főbb témáik a Génmanipulált termények, Időjárásbefolyásolás, Összeesküvés elméletek (amikről már bebizonyosodott, hogy összeesküvés gyakorlatok).

Ajánlom hiteles forrásként ezt a dokumentumfilmet.

 

9:22-nél beszél mellé a nagy MTA-s tudósunk, mert Európába azért nem engedték be a GMO termékeket, mivel a hóvirággal keresztezett burgonya nagy tételben okozott rákos elváltozásokat a kísérleti patkányoknál. Egy magyar kutató hívta fel erre a figyelmet Angliában. Utána el is lehetetlenítették gyorsan. Szerencsére ettől még meg tudta akadályozni, hogy Európában is elterjesszék ezt a mocskot.

Mexikóban környezeti veszélyt jelent a GMO-s kukorica, mivel megfertőzi az ősi fajtákat és így elkorcsosulnak. Úgy, ahogy Magyarországon is megfertőzte a szándékosan becsempészett GMO-s tengeri az egyéb fajtákat.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # saka 2013-04-16 00:34
Sablonszöveg...az egész.
31:48 Téma: GMO jelzése az árunk. Akadémikus mondja hogy kizárólag riogatásra lenne jó a GMO jelölés. :D
Ugye átvitt értelembe említették a "büdös" kifejezést, m.o.-n ez nagyon nagyon hasonlít a "bűnbak keresés" kifejezésre. Mind a kettőnek megvan a jelentéstartalm a de ezt sikeresen elferdítik.
Az egésznek van egy szarkasztikus humora.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Daedalosz 2014-01-16 18:18
Azért megnézném, hogy Vágó Pityu kihez imádkozna a halálos ágyán...

Apropó, Atyaég, mi a véleményed a BP bank robbantásról és a Volgográdi merényletekről?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2014-01-18 14:39
a bankos dolog lehet egy dühös ügyfél munkája. Esetleg önmerénylet, hogy a bankokkal szembeni ellenérzését a népnek lecsillapítsák?

Amúgy az országban lassan az iskolákban felmosókra nincs pénz, de a bankok egyből 10 milliót adnának a nyomravezetőnek . Így talán lehet következtetni arra, hogy egy dühös ügyfél csinálta az egészet, azért ilyen lelkesek a bankok a felkutatásban.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!