fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Óvakodj a nagy hangal beharangozott nyugati filmektől, mert mindben olyan viselkedési mintára ösztönző elemek vannak, amelyek az emberiség erkölcsi, lelki és érzelmi lezüllesztését szolgálja. Példát mutatnak a szereplők a nézők számára. Nevelnek tudattalanul az ilyen jellegű filmek. Sajnos a káros irányba. Ez is emberiség ellen elkövetett bűntett, csak ez vér nélküli pusztítása a népeknek, társadalmaknak, becsületnek. Figyelmes légy arra, hogy mikre tanítanak rejtetten téged a megasztár hoollywoodi filmrendezők. Ne csak nézd a videóikat, hanem lásd is, hogy mikre nevelnek benne rajtuk keresztül!!! Nem kivételek a hazánkban készül műsorok sem, mivel általában nyugati mintára, idegen érdekeket kiszolgálva készítik ezeket az adásokat. Gyakran a végén fel is tüntetik, hogy melyik amerikai álombeli cég segített a hazai médiának a külföldi, liberális, lelkibeteg nyomort elkészíteni vagány stílusban. FIGYELJ, HOGY MIT NÉZETNEK VeLED!

http://vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=976:egy-ujabb-agymoso-film-margojara-a-szingli-let-ketes-dicsoitese&catid=4:tragyadomb&Itemid=7


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!