fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Illetve figyelemmel követhetitek, hogy melyik cégek azok, amelyek a magyarság tönkretételén, megszállásán, megvezetésén, és kifosztásán munkálkodnak.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+7 # Scythion 2011-09-14 06:53
Arról is szólhatna a nemzeti vágta hogy mindet kikergetjük az országból.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-09-14 16:16
Az akkor tényleg nemzetibb lenne:D
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # sszilard 2011-09-18 16:37
ja, a múltkor én is mentem a Dózsán, és láttam az előkészületeket , meg a plakátot. Szponzorok: RTL, Szerencsejáték Rt, CBA.

Persze erre akkora szükség van, mint van, mint a tűzijátékra. Mit is mondtak Rómában? Kenyeret és cirkuszt. Ott legalább volt kenyér a cirkusz mellé, de itt meddig lesz...?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-09-18 17:29
ja jogos felvetés! Szomorú látni, hogy lassan a múltunk szellemiségét is kisajátítják és csak ők rendezhetnek az országunkban ilyen jellegű rendezvényeket. Közben meg csak megszállók!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Edesistenem 2011-09-18 18:25
Ameddig lesz kaja a népnek, nem lesz lázadás !
De utána.. ;-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # ISZT 2011-09-18 20:53
Ne reméld a magyar szellemiség nem kisajátítható. Ezt a lelkünkben és a génjeinkben őrizzük. Lehet hogy le tudják másolni de soha nem lesznek olyanok mint mi.
Ahogy egykori rajztanárom magyarázott: "Hiába firkálgatsz te ott magadnak ha nem érted a rajzot akkor csak lerajzoltál valamit ami hasonlít arra ami ott van de az nem annak a rajza "
Erről meg csak annyi a véleményem hogy csak egy kis cirkusz ha már kenyér nincs vagy épp sok benne az internationalis ta neoliberalista méreg, de nem vizet zavar ha egyesek próbálják a magyar kultúrát kisajátítani hiába úgyse tudják mint azt említettem. Szóval nem kell rajta felkapni a vizet nemsokára úgyis jön egy szebb világ. No persze ez nem azt jelenti hogy tétlenkedhetünk .
Szóval csak fel a fejjel Isten áldjon titeket Áldás békesség szebb jövőt!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!