fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Ez egy nagyon jó példa arra, hogy a szabadkőművesség, hogyan alkalmazza a fekete mágia módszereit. Ami kicsiben az van nagyban. Ezért hozták létre ezt a gusztustalan szimbólumot, hogy a Szent Korona szellemisége, úgy meg legyen bilincselve, mint ahogy a hídon lévő másolata megvan.

Ugyan erről szól a Korona alá beszúrt kard is. Az Igazság és Isten szabaddá tesz tőlük! Csak kérnetek kell, hogy megszabadítson az ilyen csoportoktól és személyektől örökre.

A Margit-híd a főváros második állandó hídjaként 1872 és 1876 között épült, 1876. április 30-án avatták fel. Tervpályázatát 1871-ben írták ki, melyen az első díjat Ernest Goüin francia mérnöknek ítélték és a Societé de Construction de Batignoles nyerte el a szerződést a híd megépítésére. A kiegyezést követően a szabadkőművesség azonnal megkezdte tevékenységét a nemzet életerejének elfojtására. Bizonyára sokak figyelmét elkerülte a korabeli tervrajzokon látható négy obeliszk, ami a szabadkőműves építészet egyik jellegzetessége.

Ismertek azon összefüggések, amikkel az emberek tömegének gondolkodása pusztán az építészetben használt geometriával, illetve szimbólumhasználattal a kívánt irányba befolyásolható. Ennek felhasználása a mindenkori hatalom céljaival összhangban történik. Az ilyen befolyásoknak sajátossága, hogy az embereknek nincs szeme hozzá, csak elmennek mellette, működését pedig a materialista gondolkodásmód korlátain belül felfogni nem lehet.

Alig több mint száz éve a kiegyezést követően a város középpontjában megjelentek a fent említett obeliszkek, melyek előrevetítették a hatalom céljait az arra fogékony szemek számára - ami a magyarságnak nem sokkal azt követően a trianoni katasztrófát jelentette.

A Margit-híd eredeti vázlatából kivágott részlet (1876)

Egy évvel ezelőtt a Margit-híd felújításával ismét megjelentek ugyanazok a szimbólumok, amik a trianoni katasztrófát megelőzően is a középpontba kerültek. A hétköznapokban a városban ingázó, többnyire csukott szemmel járó többség nyilvánvalóan nem vette észre, de a felújítással a Margit-híd középpontjába került két fehér obeliszk, ami közre fogja a - leláncolt - Szent Koronát. Látóterében pedig az ország törvényhozásának (hivatalos) központja, a Parlament. A szimbólum önmagáért beszél - ez a felújítás a nemzet újbóli nagyhatalmak általi megosztását vetíti előre. Az egyéb átvitt értelmezéseit pedig még felsorolni is nehéz lenne.

A két szabadkőműves oszlop - „Boáz” és „Jákin” - közrezárja a leláncolt Szent Korona imitációt - a rablánccal megbénított Szent Korona (Szent Istváni Magyar Állam) hatóerejét bekerítő, lekorlátozó szabadkőműves-minőség

Ahogy a kiegyezést követően feldarabolták az országot, most előtérbe lett hozva a Magyarország területéből Borsod kiszakításával létrehozott cigány állam sötét képzete. A Szent Korona kiüresedve (imitáció), leláncolva, minden cselekedetét figyelik ugyanazok az Obeliszkek, melyek az izraeli törvényhozást is ellenőrzik, de a francia forradalmat követően megtalálhatók Párizsban is a farkát behúzó oroszlán mellett - ami akár a leláncolt Szent Korona, kifejezi egy nemzet cselekvésképtelenségét. A szabadkőműves szimbolikában a két oszlop nazarenus ikeroszlopait szimbolizálja, melyet a szabadkőművesek inkább „Boáz” és „Jákin” néven tisztelnek, Salamon Templomának ikeroszlopai után.

További érdekesség, ha megfigyeljük a hídközepet és a Margit-szigetet összekötő szakaszt és képzeletben az útpályát tartó szerkezetet tükrözzük az útpálya felé, akkor kirajzolódik előttünk az elfektetett Eiffel-torony képe - amelynek szintén van mögöttes tartalma (magának az Eiffel-toronynak is), de ha nem volna, a leláncolt korona az oszlopok között még így is bőven elegendő negatív képzetet eredményez.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Árpád! 2011-11-28 19:36
Szia!
Ami durva az, hogy a képet kinagyítva néztem és a térfigyelő kamera elektromos dobozán ott van a míndentlátó szem.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-11-28 20:12
Most, hogy így mondod, tényleg olyan, mint egy szem.

Még kamerával is bevédték ezt az átokművet, hogy nehogy valaki kalapáccsal leverje a láncokat róla.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Árpád! 2011-11-28 20:25
Akkor nem kalapácsot fogunk használni!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # factor 2011-11-28 21:15
Ha már szemeknél tarunk , szerintem nem minden esetben kell összehozni a szabadkőművessé ggel.(Ez persze az ő kezük nyoma lehet.) Mifelénk az egyik (evangélikus) templomban a plafonon olyan 4x4 m és a felhőkkel körbevett háromszög amiben a szem van.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-11-28 22:09
Kezdetben a szem Isten minden látását, mindenről való tudását jelképezte. Így szellemi védelmet is nyújt számukra.

Szerintem ezért tüntetik fel a templomokban is ezt a szimbólumot, mert Istent próbálják ábrázolni vele. Valószínűleg ez a jelkép Egyiptomból elterjedt egész Európában.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Árpád! 2011-11-29 00:07
Persze a koronát Isten nézi és meg is láncolja, valamint mellé állít két oszlopot. Lehet hogy Ő is szabadkőműves!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-11-29 13:11
Napjainkban, akik ezt a szemet védelmül használják, nem a jó ügyért munkálkodnak. Ezért ez a szem már nem Isten szeme, hanem lehet a gonoszé.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Scythion 2011-11-29 17:08
egyébként az nem a szent korona, mert hiányoznak róla a csüngők, azok vezetik le az energiákat, a földbe, a népre.
a címeren sem a szent korona látható, ott is hiányoznak a csüngők.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Csiszár József 2011-12-01 23:59
Siránkozás helyett olvassátok el Kölcseytől a Zrínyi második éneke című verset, annak is az utolsó versszakát! Egy ilyen gyáva és korrupt nép(ség) nem is érdemel mást! Az a 6-8 százalék ugyan érdemtelenül szívja a többség ostobaságának következményeit , de hát ilyen az élet. Mindig is a csürhe döntötte el a legfontosabb dolgokat. Persze ahhoz mindig kellett, és adott is volt az ún. "értelmiség" korrupt árulása. Így van ez most is. Nekik a kétharmados "jobboldali" kellet, és nem a még tiszta NEMZETI. Most ezek befejezik, amit az előző maffiának nem sikerült. A bilderberges martonyi, meg az olajos sintér a sorospalánta orbánnal az élen tökéletes utódok! Rafináltabbak, okosabbak és gátlástalanabba k mint az elődeik. Amortizálódnak is rendesen, csakhogy már késő. A Jobbik sem tehet már semmit. Izland is megmutatta a járható utat, de ezeknek az sem kellett. A gyáva és ostoba csürhe meg tűri, hogy a végső és teljes rabszolgaságba süllyesszék. Ez lett a sorsunk, mert a magyarság nagy többsége (kétharmad?) vakká és agyhalottá vált.
Ismeritek ugye a következő idézetet?:
"Vezettessed magad szem-bekötve, vakon,
Elfajult testvéridtől csinált ál-utakon.
Kik őseink hamvait rútul megtapodták,
Arany szabadságunkat aranyon eladták."
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2011-12-02 12:15
Az a helyzet, hogy a jelenlegi vezetés nem magyarokból áll. Ezért áll így az ország. Egyik párt sem magyar kezdeményezés. Elég csak elolvasni a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit.

A magyarság nem ismerte fel még teljesen a módszereiket, ezért megtéveszthetőe k. Meg még, ha tudják is, hogy mi folyik, akkor sincsenek még most eszközeik, hogy hatékonyan el tudják söpörni ezt a mocskot az országból.

Ne a magyarságot szidjad, hanem csináljál valamit, ami által változás indulhat meg! Azzal többre jutunk!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!