fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Így kell nevelni a fiatalokat a szépre és a jóra. Amit a sztárok és a klipek képviselnek, ők is azt fogják utánozni, hogy olyannak érezhessék magukat, mint a példaképeik.

Az egész egy családi konfliktussal kezdődik. Kinek ne lett volna már ilyenben része? Így a gyerekek könnyen érezhetik azt, hogy ez a klip róluk szól. A klipben pedig mi a válasz az ilyen konfliktusok megoldására? A drog, a pia, a buli, a szex, a szerencsejáték.

Beugratós az egész kisfilm megrendezése, és lesz sok olyan fiatal, akik az ilyen hatás miatt hiszik majd azt, hogy a züllés jó válasz lesz az életükkel kapcsolatos problémákra.

Az érzéseken keresztül igyekeznek egy bizonyos irányba motiválni mindenkit az ilyen műsorok. Még jó, hogy 56 milliószor kattintottak már erre a videóra...

A vége is szépen fejeződik be. Miután kihasználták a céda lányt, akinek egy fillérje sem volt, azután ott hagyták Lesz Vigaszban, a bűn városának reklámozott nyomornegyedben.

A magyar népmesékben lehet kicsit több érték volt felhalmozva, mint ebben a klipben...


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Scythion 2011-12-20 07:59
A magyar népmeséink a világ működéséről szolnak, de nem szó szerinti értelemben.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # pgabor 2011-12-20 14:51
Ahogy végignéztem hang nélkül, azonnal feltünt, hogy a két "férfi", mintha egy kicsit nem lenne hetero.:) Állandóan egymást fogdossák stb.
Aztán nézegettem a jewtúb hsz-eket és ezt a gyöngyszemet találtam:

Actually the girl isn't real, shes a symbol of the two guys relationship. That's why the dad kicks him out and the girl is always in the back seat or between the two guys. Once they finally get their bang on they realize they don't need her anymore and leave together fully accepting themselves as gay.

Ez a klip inkább a buzulásra nevelésről szól.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-12-20 18:59
Nyugi a buzulásra is ösztönöz, mert az is nagy kedvence a háttérerőknek, hogy ösztönözzék a családalapítás megakasztását.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # ISZT 2011-12-20 23:38
Idézet - Atyaeg01:
Nyugi a buzulásra is ösztönöz,

igen röviden így is fogalmazhatunk ^^
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # ISZT 2011-12-20 17:57
Igen ez a többértelműből csinálj abszolút rosszat ékes példája. Még a szám maga nem is a legrosszabb dalszövegre sem. Nem feltétlen ezt érti az ember "Romantikát Keresve" alatt, pláne hogy mondjuk Magyarországon kb 1% sincs aki lefordítja de a klip már sokkal inkább a klasszikus programozás az értéktelenségre . A romantika szót mondhatni összevetni az orgiával is eleve undorító.

Én Lady Gaga alejandro (nagykedvencünk :D ) számát mikor halhattam először egy sokkalta másabb romantikusabb jelenet jutott eszembe az elején a "Fiatalok vagyunk még
És te talán szeretsz engem
De nem bírok így tovább lenni veled
Alejandro" pérbeszéd alatt. De mikor megláttam a klippjét elborzadtam mekkora undormányt és káoszt és félreérthetőség et lehet csinálni ebből is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!