fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

Azt hihetnénk, hogy csupán képek és különböző felvonások véletlenszerű össze illesztéseinek az eredményei, a mai fiatalság számára értékrendet és példát mutató klipek...

Azonban az Igazság az, hogy nagyon sok rejtett szimbólumot, viselkedési mintát rejtenek el a különböző klipekben azok az érdekkörök, akik a médiumokat a kezükben tartják. Azért, hogy irányítani és befolyásolni tudják az emberek és a fiatalok izlését, viselkedését, gondolkodását, felfogását, érzelmeit. A tv-ken keresztül idomítanak bennünket a nekik tetsző módon, úgy, hogy mi azt közben észre sem vesszük. Nagyon, de nagyon Figyeljétek, hogy a tv-k, rádiók és újságok milyen irányba próbálják terelni a mai korunkban a közfelfogást, az erkölcsöt és egyébb dolgokat. FIGYELJÉTEK A MÓDSZEREIKET, MERT HA NEM IS TUDTOK RÓLA, HOGY MIT KÖVETNEK EL ELLENETEK ÉS NEM IS ISMERITEK MEG A MÓDSZEREIKET, AKKOR MÉG VÉDEKEZNI SEM FOGTOK TUDNI A KÁROSÍTÓ HATÁSAIKTÓL. FIGYELJÉTEK ŐKET ÉS TANULJATOK, HOGY NE TUDJANAK BENNETEKET BEFOLYÁSOLNI!

Itt van 2 Lady Gaga klipelemzés arról, hogy miről is beszélünk!

Lady Gaga - Bad Romance (klipelemzés) Figyeljétek a médiát, hogy tudjátok, hogyan irányítanak benneteket! MKH.WEB4.HU from Atyaeg1 on Vimeo.

Lady Gaga - Alejandro (Klipelemzés) - Új honlap: MKH.WEB4.HU from Atyaeg1 on Vimeo.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!