fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Média befolyása

A klip körülbelül egy féléve jelent meg, és viszonylag nagy nézettségnek örvend. Címe nyersre fordítva: Marihuánás cigaretta parti.

Nos, ne is várjunk többet e kliptől. 

Szuper plánban felvett füves cigaretta készítés, ivászat, miközben olykor látható egy-egy összenevetés. Milyen torz boldogság ez?! Együtt partiznak a jó cimborák, de vajon ha ájultan esik össze valamelyik, akkor segítenek e rajta?! A fiatalok között általános morál, hogy bár együtt mennek bulinzi, mégsem figyelnek egymásra. A barátságok elértéktelenedtek, kiüresedtek. De azért csak "patry van", igyunk egyet..

Miért ez a torz, degenerált, önpusztító világnézet manapság a "trendi?! Azért, mert néhány emberke bizony nagyot kaszál az üzletből és nem mellesleg, hát, úgyis túlnépesedés van.  

És ha ezt sugározza a "szent doboz", vajon mi lesz a reakció? Ha ilyen klipek kerülnek ki, ugyan, mit várjunk a kiforratlan lelkületű, könnyen befolyásolható emberektől?

A természetellenes lett természetes és a természetes lett természetellenes." Ez mindent elmond.

Tisza


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Révész László 2013-11-24 17:46
Ezeket a dolgokat azért terjesztik hogy ne derüljön ki a marihuána a / fű / igazi gyógyító hatása. Akit érdekel keressen rá a neten a Phoenix Tears oil /olaj/. Emberek tízezrei gyógyultak meg a legsúlyosabb betegségekből is. Magyar feliratos filmek. Megdöbbentőek. http://www.youtube.com/user/rollthebeat/videos?flow=grid&view=0 A feltalálóról feliratos videó http://www.youtube.com/watch?v=XDCGo56998g
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!