fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Habár a demokrácia általi megosztás, a pártokrácia és a politika hátterében, szintén ugyan az az érdekcsoport áll, a pénzügyi támogatásán keresztül, még is érdemes néhány hírt megemlíteni, melyek sejtetnek valamit, hogy milyen mozgások történnek a mélyben.

 

Azt azért érdemes tudni a jóhiszemű embereknek, hogy, amit a hírekben leközölnek, az már csak azon végtermék, amelyet a háttérerők jó előre lesakkoztak. Nem a politikusok és a pártok döntenek egy ország sorsáról, hanem azok, akik báboznak a látszat vezetőkön keresztül. Őnekik nincs igazán beleszólásuk ezekbe a dolgokba. Csak addig tarthatják meg látszathatalmukat, míg szót fogadnak a gazdáiknak, akik természetesen mindig a háttérből figyelve, meghúzódva osztják a parancsokat. Így, ha ki is lövik a kirakatban lévő embereiket, bármikor a helyükre tudnak ugrasztani egy újabb jancsibohócot. Míg ők maguk a pénzügyi hatalmukkal és személyi sértetlenségükkel, tovább végezhetik káros munkásságukat, amellyel országokat, nemzeteket tettek, és tesznek még ma is tönkre. Az Igazság szabaddá fog tenni tőlük!

 

 

 

 

Címszűrő     Tételek # 
# Cikk címe
1 Sándor Mária: Már összeomlott az egészségügy
2 Egy orvos levele Orbán Viktornak
3 Szűz Máriáról elnevezett mecsetet adtak át Szíriában
4 Emancipáció, szemben vele pedig az iszlám nőelnyomás
5 Vlagyimir Putyin: “Ezek az emberek nem a háború elől menekülnek. Ők maguk a háború.
6 Az USA légiereje az Iszlám Állam által körbezárt Szíriai Arab Hadsereg állásait bombázta
7 A Dalai Láma tudja a megoldást az európai menekültkrízisre
8 A beszivárgás megtörtént
9 Pedofilok küzdenek az elismertségért Hollandiában
10 Az Afrikai-Magyar Egyesület közleménye
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 14

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!