fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Gyakorlatilag összeomlott a nemzetközi tőzsdéken az iráni valuta - írja a Reuters. Míg decemberben 10 000 riál volt egy dollár, jelenleg 17 000. Irán sok terméket vesz külföldről, az utóbbi időben ezek ára sokszor 40 százalékkal is emelkedett.

A Reuters szerint azért omlott össze a rial a nemzetközi piacokon, mert az amerikai elnök december folyamán aláírta az újabb gazdasági szankciókat Irán ellen. Irán külügyminisztere viszont úgy nyilatkozott, szó sincs az iráni valuta összeomlásáról.

 

Pillanatnyilag nem aggódik, mert azok a termékek, amelyeknek nagyon felment az ára, legalább arra ösztönzi az embereket, hogy a hazai termékeket vásárolják. Így azonban Irán még vonzóbb lett a vásárlók számára, az iráni olajra nő a kereslet. Azt a Reuters is elismeri, hogy ez a gyengülés kifejezetten használ az iráni valutának, mint mondották, ebből a hibás ellenséges lépésből pont az iráni kormány húz hasznot.

 

Az egész művelet a tőzsdéket uraló cionista körök mesterkedése. Mindazonáltal úgy tűnik, a gyűlölködés megint melléfogásba vezetett, ugyanis Irán nem szorul behozatalra semmilyen fontos árucikkből, mindent előállít magának. Kivitele pedig pont emiatt a lépés miatt fog nőni. Ez pedig rákényszeríti, hogy mindent a szövetséges államoktól szerezzen be, és ez újra csak Kínát és Oroszországot fogja erősíteni. Egy újabb mesterkedés az iráni rendszer megingatására. Ahogy Irán népe egy hét alatt ronggyá verte a sah támogatására az ország területén állomásozó amerikai és izraeli (!) hadsereget, ahogy kitartott a 72 ország által támogatott Irakkal szemben, úgy ezzel a kihívással is meg fog birkózni. Jövőnk.info


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!