fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Máséval verni a csalánt nem művészet!

Kérd hangosan!

Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki a múltban, a jelenben és a jövőben is Izrael és a zsidóság sorsára, az általuk kiváltott hatásokra és munkásságukra!

Nagy sötétség sugárzik szét abból az országból!

Link
Miközben az amerikai csapatok határozatlan ideig Izraelben lesznek, helyettük izraeli katonák érkeznek a németországi EUCOM bázisra.
A hír, hogy az amerikai hadsereg több ezer katonát, rakétaelhárító hajót és a hozzájuk tartozó személyzetet készül Izraelbe küldeni szinte semmilyen figyelmet nem kapott a fővonalas médiától. Eleinte megerősítést is nehéz volt találni az értesülésre. Az eredeti hírt közlő mindkét hírforrás vezető izraeli médiumoktól származik. Az egyik forrás szerint a katonai mozgósításra és az azokkal együtt járó hadgyakorlatra januárban kerül sor, míg a második, több részletet tartalmazó forrás késő tavaszi akcióról beszél. Ma már az RT.com is írt a Megszorító Kihívás 12 (Austere


Izrael bele fogja rángatni az Egyesült Államokat egy Irán elleni háborúba, csak az időpont volt kérdéses. Rendelkezzék bármilyen modern fegyverarzenállal, Izrael számára Irán túl nagy falat, ezért kell a rfaroknak a kutyar1;. A háború ideje elérkezett, erre utalnak a nemzetközi sajtóban a témában megszaporodott írások.

PRESSTV

Link

Az Egyesült Államok háborúra készül Irán ellenr1; - jelenti ki Russ Baker külpolitikai elemző, újságíró. rEz nem merő spekuláció, azok a lépések, amelyeket jelenleg az USA tesz, ugyanazok, amelyek eddig valamennyi háborúját megelőzték.r1; Az Irán ellen folytatott amerikai propaganda ugyanúgy hamis tényeken alapszik, mint alapult az Irak elleni háború kirobbantásának idején. Ahogy az amerikai vezetés tisztában volt vele, hogy Szaddam Husszein nem rendelkezik tömegpusztító fegyverrel, de a világgal ezt akarta elhitetni, most éppen úgy hamisan állítja, hogy Irán atombomba előállításán fáradozik. rAz amerikai kormány folyamatos hazugságokkal tömi az amerikai népet annak érdekében, hogy szentesítsen egy újabb háborút, amely ezúttal messze túl fog nyúlni a Közel-Keletenr1;.

CBC

Link

Michele Bachmann republikánus elnökjelölt úgy nyilatkozott a kanadai hírügynökségnek, hogy megválasztása esetén Patriot és ballisztikus rakétarendszereket telepít az Egyesült Államokba és Közel-Keletre, annak érdekében, hogy megakadályozza Iránt atomprogramjának továbbvitelében. Rick Santorum, a másik republikánus jelölt pedig egyenesen kijelentette: amennyiben Irán nem teszi lehetővé, hogy atomprogramját nemzetközi szervezetek vegyék felügyelet alá, akkor rnyomban megbombázom atomlétesítményeit, ha megválasztanak elnöknekr1;.

CNN

Link

Az amerikai kormány 30 milliárd dolláros megállapodást írt alá Szaúd-Arábiával F-15-ös vadászgépek eladásáról. Az amerikai védelmi minisztérium szerint az üzletet raz iráni helyzet kapcsán kialakult feszültségr1; tette szükségessé. Szaúd-Arábia 85 darab F-15 SA gépet vásárol ezért az összegért, amely összeg ezen kívül magában foglal rmegfelelő mennyiségű lőszert, tartalék alkatrészeket, a gépek üzemeltetését, és a hozzájuk szükséges logisztikát.r1;

REUTERS

Link

Az Egyesült Államok 3,5 milliárd dolláros üzletet kötött az Arab Emirátusokkal. Az összegért az Emirátusok rakétaelhárító rendszereket vásárol az USA-tól. Az üzlettel az Egyesült Államok rfegyvertársuk hadipotenciálját kívánja erősíteni, és az Irán elleni katonai egységet kívánja szorosabbra fűzni.r1; (lásd jegyzetünket).

Army Times

Link
Az Egyesült Államok megfenyegette Iránt, amennyiben az újabban elrendelt, és az eddigieknél szigorúbb szankciók miatt a perzsa állam lezárja a Hormúzi-szorost, akkor katonai erővel fog fellépni a nemzetközi folyosó szabad közlekedésének fenntartása érdekében. Az amerikai katonai hírportál idézi a Bahreinben állomásozó 5. Amerikai Flotta szóvivőnőjét, aki kijelentette: rAz amerikai flotta mindig kész letörni minden rosszindulatú akciót annak érdekében, hogy biztosítsa a szabad kereskedelmet a nemzetközi vizekenr1;.

EURACTIV

Link

Köszönöm!

Mint tudjuk az új világrend bevezetéséhez kell a káosz és a nyomor!De ebből nem esznek,úgyhogy szívni fogunk rendesen,jövőre(az az idén) legkésőbb őszig kiborul a bili GLOBÁLISAN!Az eurónak dollárnak annyi lesz,a többi se sokat fog érni,aztán az se.Az oroszok majd tojnak rá,ők már megszokták az ilyen durva válságot,csak ez GLOBÁLIS lesz.Van mindenük de legfőképpen OLAJUK! Ők még erősebben fognak kikerülni ebből!Ha van egy kis pénzetek tartalékoljatok,konnzerveket,olajat,lisztet,rizst,cukrot,stb.magyarán készüljetek fel!

Forrás: http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=4893


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!