fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Gyerekek!

A Viktor megnézte az önellátással kapcsolatos videónkat! Meg talán még a kémjeik olvastak pár nemzeti oldalt, ahol a hangsúly a nemzet önfenntartásán volt. Örülünk, hogy így utólag nekik is eszükbe jutott a megoldás, most mikor már az egész országot az uzsorával kizsigerelték.

No de remélhetőleg ez a beszéde nem lesz alaptalan, úgy, ahogy a többi esetében történt, hogy a szépséges eszmefuttatások, csak szavak maradtak, mert nem történtek meg a tettek, amelyek előrébb vinnének.

Jézus is azt mondta, hogy gyümölcséről ismerszik meg a fa. Nem elég valamiről beszélgetni. Tenni is kell! Mert tettek nélkül a hitt halott!

Hát reménykedjünk, mint ahogy eddig tettük, hogy na most akkor hátha...

Sajnos a rendszerben ólálkodó fertőző vírusokról nem tesz említést nemzetünk vezére, pedig nem árt figyelembe venni azt is, hogy nem véletlenekből kifolyólag beteg Magyarország, hanem vannak, akik szándékosan megbetegítik. Így húznak hasznot a magyarok munkájából, előnyeiből. Sajnos kicsit kezd elegem lenni az ilyen hazugságokból, hogy na most minden fejlődésnek indul, közben meg úgy sem fog semmi érdemleges történni.

Te azért törekedj a családod önellátásának a biztosítására, mert jól jegyezd meg, hogy a politikusok nem értetek vannak. Annyi haszna lesz megint az intézkedéseiknek, mint a hamburger adónak. Amelynél mindent megadóztattak végül, csak a mérgeket forgalmazó Mekdonálc hamburgereit nem. :)

Kis ember, hát itt a vége...


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!