fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Valószínűleg ez is olyan EU ellenes tüntetés lehetett a lengyeleknél, mint a mi békemenetünk, melynek hátterében Széles Gábor és Bayer Zsolt féle idegenek álltak. Ott is bizonyára egy kicsit rásegítettek a megszálló érdekkörök.

Azonban jó alkalom volt ez arra, hogy a lengyel-magyar barátságot és rokonságot felelevenítsük egy kicsit (genetikai kapcsolat is van a két nép között).

Ma délután több lengyelországi nagyvárosban – Varsó, Łódź, Poznań és Gdańsk – tartottak tüntetést a lengyel hazafiak, szolidaritásukat kifejezve a magyar nemzet iránt.Az akciót az Összlengyel Ifjúság és a Nemzeti Radikális Tábor szervezte.

 

A legnagyobb demonstráció a varsói magyar nagykövetség előtt zajlott, ahol a két nap alatt szervezett eseményre több mint 200-an gyűltek össze. Hazafiak, katolikus csoportok és jobboldali újságírók.

A tömeg folyamatosan azt skandálta: „Éljen Magyarország! Éljen Lengyelország” és „Lengyel,magyar két jó barát!” Elénekelték a lengyel himnuszt, majd néhány helyi magyar segítségével felcsendült a magyar nemzeti ima is. Ezután került sor az EU-s zászló elégetésére. A zászló olyan gyorsan égett el, ahogy az Unió is végezni fogja. „Reméljük, hogy Európa nemzetei végre felébrednek és lerombolják ezt a liberál-demokrata rendszert” – fogalmazott az egyik tüntető.

 

A lengyel hazafiak eljutattak szerkesztőségünknek egy levelet:

Kedves barátaink!

Felháborítónak tarjuk azt az európai hajtóvadászatot, ami Magyarország ellen folyik. Sajnos Lengyelországban is elkezdték támadni Magyarországot. A fél-zsidó Adam Michnik (eredeti nevén Szechter, akinek a családja részt vállalt világháború utáni sztálinista rendszer működtetésében, kinek a fél-testvére felelős számos lengyel hazafi meggyilkolásáért az ’50-es években) tulajdonában lévő lengyelellenes Gazeta Wyborcza szennylap például teljesítette a posztkommunisták, homokosok, feministák, zsidók és az EU követelését, és magyarellenes propagandát folytatva próbálja meggyőzni a lengyeleket, hogy Magyarország egy „fasiszta állam”. Szerencsére a baloldaliak és a liberálisok befolyása korlátozott. A legkedveltebb lengyel magazinok neokonzervatívok és szeretik Orbánt. Természetesen mi tisztában vagyunk vele, hogy Orbán a nemzetellenes erők szekerét tolja, úgy ahogy az összes többi párt is.

Látjuk, hogy olyan országok, melyek nem élték át a kommunizmust, ahol nem voltak szovjet megszállók, azt gondolják megmondhatják olyan közép-európai országoknak, mint Magyarország és Lengyelország, hogy mit kellene kezdeniük a demokráciájukkal. Gyomorforgató, amikor meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan irányítsuk a gazdaságunk, mintha egy harmadik világbeli ország lennénk. Ellene vagyunk az ilyen képmutatásnak.

Éljen Magyarország!

 

 

 

Képek: BezPrzesady.pl, TVN Warszawa, Fronda.pl

(Szent Korona Rádió)


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!