fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Egy francia lap, a Les Echos egy Orbánt mentegető cikket közölt. A cikkben felsorolják a jelenlegi miniszterelnök kiemelkedő tetteit a kommunizmus felszámolására vonatkozóan. Arról, hogy a kommunizmus alatt Orbán Gyurcsány Ferenc "harcostársa" volt, és mint KISZ vezető dolgozott a kommunizmusért, mélyen hallgatnak.

Arról is, hogy mint kezdő szociológus (azt tudjuk, a kommunizmus alatt kik végeztek szociológiát) került az oxfordi iskolába, Soros György támogatásával (látható, hogy már a módszerváltás előtt bőven ment a cionista bomlasztás Magyarországon), szintén nem írnak. Azt is elhallgatják, hogy Oxfordon a nagy nemzeti vezér liberális filozófiát tanult.

Az írás azonban kiemeli Orbán zsidó származását. A cikk Orbán mentegetésére íródott, de ezzel valószínűleg túllőttek a célon. Ennek a megszellőztetése most, amikor Orbán éppen a nemzeti színekben mutatkozik, kifejezetten ártalmas. Azonnali reklamálás, magyarázkodás, és cikk javítás követte a történteket.

Orbán zsidó vagy cigány? Ki szerint ez, ki szerint a másik, van aki szerint mindkettő. De az is teljesen mindegy lenne, ha származás szerint magyar lenne. Az vagy, akit szolgálsz, ez egy régi igazság. Az emberek azért mondják hogy zsidó, vagy cigány, mert így akarják kirekeszteni abból a népi-nemzeti közösségből, ami számukra fontos. De mint mondtam teljesen mindegy, hogy milyen származású! Sőt, ha kijelenti magáról hogy magyar, az még sokkal rosszabb! Orbán létezése óta a magyarság ellen dolgozik. Mint kommunista és mint cionista törtető, a haza nyugati kézre játszásában jelentős szerepe volt. Ez alól semmi nem mentesít, sem az, ha magyar, sem az, ha 'egyéb'.

Azt, hogy Orbán zsidó-e, mindenki döntse el saját maga, a rasszjegyek, viselkedés, megjelenés, életút alapján. 

Tálas András - Jövőnk.info

http://jovonk.info/2012/01/25/orban-zsido-szarmazasarol-cikkeznekTe is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Boros Ottó 2013-08-14 12:55
Nekem mindig is gyanús volt; az apja Olstein, az utódai zsidó névvel vannak. Az észjárása gyors. Azon kívül, ha nem lenne zsidó, annak idején Dajcsék biztosan nem engedték volna maguk közé.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!