fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

India lett az első ország, mely az iráni olajszállítmányok esetében eláll a dollár használatától, és közvetlen aranyban fog fizetni az import olajért.

A közeljövőben várhatóan Kína is követni fogja ezt a példát. India és Kína vásárlásai napi egymillió hordó olajat jelentenek, ami az iráni olajbevételek 40%-át hozza. Az aranyban történő kifizetések lehetővé teszik az iráni gazdaság számára, hogy ellensúlyozza az Európai Központi Bankban befagyasztott pénzek hiányát.

Az olajembargó bevezetését követően az Európai Unió olajfelhasználásának már csak 20%-a érkezik Iránból, ami így is azt jelenti, hogy az unió nem hozhat valóban hatékony gazdasági intézkedéseket az iráni állammal szembeni kényszer gyakorlására anélkül, hogy az saját gazdaságát is próba elé állítaná.

Orosz szakértők szerint ez már részét képezi Irán és szövetségesei gazdasági ellentámadásának, ami az arany árának felpörgetésére és a dollár értékének csökkentésére irányul. Korábban a szerződő felek hivatalosan az iráni pénz használatában egyeztek meg, az aranyra mint fizetőeszközre való átállás ezidáig titokban volt tartva.

Kína után India vásárol második legnagyobb mennyiségű iráni olajat éves szinten, ami összességében 12 milliárd dollár értékű üzletet jelent. India két állami tulajdonú bankon, az UCO Bank és a Reserve Bank of India rendszerén keresztül fog fizetni az iráni olajért.

Molnár István - Jövőnk.info

http://jovonk.info/2012/01/24/india-nem-dollarban-hanem-aranyban-fog-fizetni-az-irani-olajertTe is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!