fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek
Ez a csoport a háttérhatalom által lett útjára indítva, mint a WikiLeaks. Bizonyíték erre az, hogy a média is elkezdett nekik kampányt csinálni. Ilyen filmbéli maszkokban tűntek fel a tőzsdék ostrománál az emberek, így szintén gyanusak. Természetesen az is irányított ellenállás volt a háttérhatalom szervezésében. Még Soros György is támogatta őket bizalmával az egyik riportban. Közben pedig ő a tőzsdék legaljasabb cápái közé tartozik, és elméletileg az ő munkássága ellen is tüntettek a sátrazók. Ha valamit nem tudsz elnyomni, állj az élére és akkor már te vezeted a lázongókat. Az emberek pedig megnyugszanak, mert úgyvannak vele, hogy van végre valaki, aki az ő igazukért harcol. Közben meg az ilyen látszatcsoportoknak a vezetősége pont azokból áll, akik a háttérhatalomnak is a tagjai. Bővebben erről itt.
A világon számtalan országban ütötte fel a fejét egy hacktivistákból álló csoport. Ez a láthatatlan és vezető nélküli mozgalom számtalan módon adta már a világ tudtára a fennálló politikai rendszerek elleni, cseppet sem baráti magatartását.  Kibertámadásaik által fejezik ki ellenvéleményüket, melynek főleg nemzetközi minisztériumok és megacégek virtuális terepei estek és esnek áldozatul. Ezzel a munkásságukkal is könnyen azt válthatják ki, hogy az internetet még inkább ellenőrzés alá igyekeznek majd vonnia háttérerők. Lehet, hogy pont ezért végzik munkásságukat, hogy indokot szolgáltassanak a webcenzúrának.

Munkásságuk a teljesség igénye nélkül:
 • Sarah Palin amerikai republikánus alelnökjelölt privát email postafiókjának feltörése és az innen nyert adatok nyilvánosságra hozása 2008 augusztusában.
 • A Szcientológai Egyház ellen intézet terheléses támadás és gúny honlap létrehozása 2008 januárjában. Az ok, az egyház általi agymosás megakadályozása volt, szorosan összefonódva a Projekt Chanology nevű csoporttal, mely csoport folyamatos tüntetésekkel, szcientológia ellenes videókkal és túlterheléses támadásokkal küzd az egyház ellen. Tüntetéseiken előszeretettel viselnek Guy Fawkes maszkot, megelőzve a megtorlást.
 • 2010 februárjában Cicivihar hadművelet néven az ausztrál kormányt vették célba az internetcenzúra elleni tiltakozásul. Pornóképeket is tartalmazó spamekkel árasztották el a képviselők postaládáit, emellett a kormányzati weboldalakat is megbénították.
 • A Gawker Media bloghálózat lapjainak feltörése és a felhasználók személyes adatainak megosztása, nyilvánosságra hozása torrent oldalak segítségével.
 • A Wikileaks titkos információkat kiszivárogtató site pénzét lefagyasztó, svájci bank a PostFinance megtámadása.
 • A Sony szervereinek megtámadása, 100 millió felhasználó adatainak ellopása, mely bankkártyaszámokat is tartalmaz.
 • RIAA amerikai hanglemezipari szövetség elleni fellépés.
 • Tunézia fő internetszolgáltatójának megtámadása.
 • Törökország kormányzati oldalai elleni támadások.
 • Az olasz rendőrség kiberbiztonságával foglalkozó részlegétől való adatlopás.
 • Gyermekpornó oldalak elleni fellépés, és az azt látogató felhasználó adatainak nyilvánosságra hozása.
 • Az FBI és az amerikai igazságügyi minisztérium megtámadása a MegUpload letöltő oldal bezárása miatt.
 • Magyarország kormányzatának megfenyegetése a fennálló politikai légkör miatt.
Szervezetük  többnyire a 4chan.org és AnonOps bloghoz kötődik, illetve ezek twitter felhasználóihoz. De ez a virtuális tér miatti nagyság miatt, nem teljesen körülírható. Főleg közösségi siteokon találják meg egymást, a hasonló elvekért harcoló csoportok és személyek.
http://owni.fr/files/2011/11/anonymous-porte-voix.jpg
Látható tehát, hogy nagyrészt a szabad internet létét kívánják megtartani, az információ és adatok szabad áramlását gátló tényezőket rendszerint igyekszenek kiiktatni. A tendenciát nézve egyre sikeresebben, köszönhetően a fejlettebb virtuális fegyvereknek. A növekvő szimpatizáns és támogató csoportoknak hála, mindig megvan a megfelelő számú személy a támadások lebonyolítására. Akik, mint minden virtuális közösség, vagy fórum tagjai, névtelenül, egymást sem ismerve szerveződnek és készülnek akcióikra.
A most, a világban történő internet cenzúrázási kísérletek miatt, valószínűleg  sűrűbben lépnek majd fel a virtuális világ, virtuális porondjára.

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
-3 # Bence 2012-03-02 17:17
Miért van az, hogy bármi történik, az csak is a "háttérhatalom" műve lehet...? Nem vagy kicsit paranoiás ilyen téren?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-03-02 22:47
Heló!

A fenti cikk elején összefoglaltuk, hogy az Anonimus csoport miért is a háttérhatalom műve. Ha nem világos, akkor nézd még meg ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=Ei7hBYhbCew

Természetesen nem szükséges elhinned, mi csak szóltunk előre, hogy mire számíthatsz.

Biztos vannak köztük jó szándékú emberek, de a vezetőség 99%, hogy kóser csapat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!