fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Lassan kibontakozik egy kép az ember előtt. Izrael az USA katonai és gazdasági erejét kihasználva kirobbantja a harmadik világháborút.
Például MIG-repülők megtámadják az USA kiselejtezésre ítélt repülőgép anyahajóját, az US Enterprist, amit 2013-ban kellene kiselejtezniük, tehát a legegyszerűbb mód az eltüntetésre a háborús megsemmisítés. Magyarországról épp most vitték a MIG-29-eseket Izraelbe. Tehát felségjelzés nélküli gépekkel, vagy iráninak álcázott magyar gépekkel el lehet süllyeszteni egy halálra ítélt USA hadihajót.
Az ötletet már gyakorlatban is alkalmazták 1967 június 8.-án.


Akkor zajlott az arab-izraeli háború és az USA természetesen Izraelt támogatta.
Most itt ugorjunk pár évet előre !
1973-ban a zsidók majdnem elvesztették a háborút Egyiptom és Szíria ellen. Volt egy pillanat, amikor kikészítették az atombombáikat, hogy azzal semmisítik meg az arabokat. Ekkor lépett a háborúba az USA. Amerikai segítséggel legyőzték az arabokat.Izraelben a bombázókról leszerelték az atombombákat és visszarakták a helyére.
A CIA kiderítette, hogy már 1966-ban(!!!) a zsidóknak két nukleáris robbanófejük volt összeszerelve. Az amerikai megfigyelőket hét látogatáskor hétszer verték át a Dimonai erőműben, ahol hivatalosan annyit állapítottak meg, hogy " "nincs látható oka annak, hogy miért van szüksége Izraelnek ekkora atomreaktorra"
Az óriási szélhámosságot egy tisztességes , Dimonában dolgozó zsidó, Mordechai Vanunu leplezte le. Miután fotókkal és adatokkal, leírásokkal feltárta az igazságot, 18-évet kellett fegyházban eltöltenie zsidó emberként, Izraelben.
Ma legalább 4-500 nukleáris robbanófejük van, de ezek pontos számát senki sem tudja, mert az USA rengeteg saját fegyverét tárolja Izrael területén.Így nukleáris fegyvereket ís- számolatlanul.
Az atomarzenál elismerése hivatalosan Richard Nixon és Golda Meir miniszterelnök között történt meg 1970-ben.
Mire használják a zsidók az atomarzenáljukat ? Martin Karfeld, az izraeli 7-es rádióban 2010 márciusában kijelentette, hogy Európa makacs ELLENSÉG és ha úgy vélik, a több száz atomtöltetükkel elpusztítják az egész öreg kontinenst. Mert ugye Izrael nem Európában fekszik, hanem Ázsiában .
Tehát az eddigieket összefoglalva van egy állam, amelyiknek legalább 400 atombombája van és nyíltín bevallja, hogy azzzal mérlegelés nélkül elpusztítja az arabokat, vagy egész Európát - ha a helyzet azt kívánja ! "Mérlegelés nélkül ,atombombákkal , ha a helyzet úgy kívánja "!!!!!
Most kanyarodjunk vissza az írás elejére !
Szóval 1967 júniusában El Aris egyiptomi város közelében, nemzetközi vizeken tartózkodott az U.S.S. Liberty könnyen felfegyverzett hírszerző hajó.Olyan értékes információkat szerzett és rögzített, miszerint a zsidók több száz fegyvertelen egyiptomi hadifoglyot gyilkoltak le a Sinai-félszigeten.Megtudták azt is, hogy hamarosan Szíriát is megtámadják, a régi ellenségek egyikét .A harci cselekmények azonban nem az elvártaknak megfelelően haladtak, ezért "mivel a helyzet úgy kívánta, mérlegelés nélkül" úgy döntöttek az izraeliek, hogy elpusztítják a legnagyobb szövetségesük, Amerika hajóját és az egészet Egyiptomra kenik !
Június 8.-án kora reggel az izraeli sugárhajtású gépek alacsonyan és lassan rengetegszer körberepülték az amerikai kémhajót. Felmérték a terepet. Az amerikai katonák jól látták a pilóták arcát és mosolyogva integettek a szövetséges harci gépeknek.
Délután kettőkor ugyanezek a gépek, immár izraeli felségjelzés nélkül , figyelmeztetés nélkül megtámadták a szövetségesük hajóját, gépágyúkkal,rakétákkal és napalmmal.Az elsődleges célpont a kommunikációs központ, a rádiószoba volt.Miután ezt megsemmisítették, szétlőtték az antennát és az összes bombát, lövedéket a hajóra zúdították.
A támadás alatt a zsidók zavarták az amerikai hajó elektronikus segélykérését, ezért nem tudtak segítséget kérni a környéken állomásozó egységektől.
Viszont a hajó technikusai egy új antennát állítottak fel , azonosították a zsidó támadókat és segítséget kértek a Földközi -tengeri Hatodik Flottától.
Miután Izraelben erről értesültek, újabb támadás következett ! Az amerikaiak kimenekültek a hajó belsejéből, a sebesülteket a fedélzeten ápolták. Ekkor a zsidók torpedóhajókkal, 20 és 40mmm-es gépágyúkkal cafatokká lőtték a fedélzetre szorult embereket és megtorpedózták a hajót ! Csak a torpedótalálat egymaga 22 amerikai matrózt ölt meg a fedélzet alatt.A hajótestet 821 nagyméretű lövedék ütötte át, úgy nézett ki mint az ementáli sajt.Az összes hajón levő és vízre bocsátott mentőcsónakot szétlőtték gépágyúikkal, matrózostól, mindenestől.
Az egészben az a legelképesztőbb, hogy a Liberty nem süllyedt el és maradtak túlélők !
A cionista elképzelés az lett volna, hogy egy amerikai hajó elsüllyesztését az arabokra kennek. Ezáltal Izrael szabadabb kezet kap Egyiptomban, majd Szíriában.
A legnagyobb szövetséges , az USA pedig katonailag és gazdaságilag maximálisan támogatja Izrael államot a háború folytatásában.De minden kiderült, mert a hajó nem süllyedt el és maradtak túlélők ...Az ügyet maximális eltusolták a közvélemény elől.
A Liberty parancsnoka, Wiliam McConagle a hajó megmentéséért és a hihetetlen bátorságáért megkapta a Becsületrend (Medal of Honor) kitüntetést.Az USA legnagyobb kitüntetését most kivételesen nem az elnök adta át és nem a Fehér Házban történt a ceremónia. Az érdemrendet a Haditengerészet főtitkára adta át a Washington Naval Yardon.Az Amerikai Haditengerészet csak négy napig vizsgálódott az ügyben, az amerikai nagy lapok semmit nem írtak a kényes ügyről.
A történetet részletesen 1979-ben leírta a hajón szolgáló James Ennes hadnagy ; "Támadás a Liberty ellen"című könyvében.( Ennes James , 1979 Assault On The Liberty. New York : Random House )
Dean Rusk, akkori amerikai külügyminiszter azt nyilatkozta szó szerint az ügyről ; "Izrael előre kitervelten és szándékosan támadta meg az U.S.S. Libertyt."
A támadásnak 202 amerikai áldozata volt.
Izrael "ha a helyzet úgy kívánja,mérlegelés nélkül," ismét hátba fogja döfni a legfőbb szövetségesét, az USA-t.
Érdekes lesz ez a háború ! Amerika az embereivel és a totális gazdaságával Cion érdekeit védi , miközben a szövetségese bármikor hátbaszúrhatja - ismét!Senki nem figyel például Észak-Koreára ! Mi lesz, ha az elmebeteg diktátor szabadon enged egy mutáns baktériumot, vírust , mint biológiai fegyvert ?
A zsidók nem nyerhetik meg az Irán elleni háborút, mert hőzöngő törpék ! Már a legelső körben be fogjánk rángatni az USA-t, valami jó ürüggyel.
Mi lesz Izrael lakosságával, ha a háború nem az elvártaknak megfelelően alakul ?
Szudán és Izrael között 1984-ben légihíd jött létre.A CIA segítségével 34 izraeli gép alig 36 óra alatt több, mint 14500 embert szállított "haza".
Volt olyan gép,amelyen 1122 ember utazott. Egy darab repülőgépen1122 ember, ez azóta is világrekord !!!. Mire Izraelben landoltak, két újszülött is világra jött ezen a rekorder gépen, tehát a csúcs 1124 fő..
Ez azért érdekes, mert ha le kell lépni Izraelből, ez csak légi úton megoldható. Közép-Európában most váltanak tulajdonost a nagy repterek...Az új tulajdonosok, üzemeltetők kilétét legtöbbször homály fedi. A Malév is most a háború előtt csődölt be, hirtelen. A budapesti nagy reptér új üzemeltetőiről ma mondta be a rádió, hogy nem európai uniós ország tagjai.
Kína nem vette meg Ferihegyet, Izrael pedig Ázsiában helyezkedik el.
... és ugye itt árválkodnak a nagy lakóparkok , Magyarországon , üresen, már évek óta ...
Ne felejtsük el, azt a hat segélyszállító hajót sem, amit Izrael nemzetközi vizeken támadott meg 2010 május 31.-én. Kilenc fegyvertelen embert öltek meg. Élelmiszert, gyógyszert, meg hasonló ártalmatlan dolgokat vittek Gázába a palesztinoknak.Mert ott időnként az emberek a saját vizeletüket tejporral keverik össze,hogy éhen ne pusztuljanak !
Gondolom senki sem akar a palesztinokkal szerepet cserélni ! Mindenki próbálja összerakni a mozaikokat, mert egyre élesebbé válik a kép .

 

Forrás: http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5268


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # hangszoros 2012-02-16 22:10
Olvasva a cikket. az elsőt, és a másodikat, vajon ki csinálta? És ki járt jól?
Ez van, lásd Malév mutyit, stb
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!