fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Izraeli érdekeltségű cég, miért vagy kikért akar Magyarországon lakóparkokat építeni?

Érdekes szóbeszédre figyeltem fel a mai nap, ami igazából nekem nem is lenne nagy újdonság.
Történt ugyanis hogy az elmúlt év Őszén, Törökbálinton a Tükörhegy alatt újabb áskálódásokba estek, amit annak rendje és módja szerint fémkerítés elemek követtek, nagyszerű Gardenville-es táblákkal.
A mai nap hallott rémhír pedig az, hogy 4000 kis zsiráf költözne ide. Szeretem én az állatokat, de ez kicsit táj idegen lenne. Éreztem, hogy nem nekünk fogják osztogatni cigány-kölcsönnel, de ez a bűvös 4ezres szám kiverte a biztit. Kis kutatás a neten, aztán Gardenville-ből hamarosan ki se tudom mondani Shiku & Binui LTD lett Tel-Avivi székhellyel, ezen sem lepődtem meg. A fantasztikus oldalukon ( en.shikunbinui.co.il) a kis zsiráfok már le is tudják foglalózni a kiszemelt apartmant ami még meg sem épült. Érteeed? De nem csak kis országunk van az opciókban hanem a lengyelek, csehek, slotákok, és persze a derék németek is, ismerős a lista 2007-ből?
Most úgy érzem magam mint Dobó István az Egri csillagok című filmben, amikor a török támadta a várat, de még túl messze voltak a magyar ágyúk hatótávjától „gyertek csak, gyertek”. Demokratikus módon leszek tartva a karámban az biztos.

Cél települések: Budaörs – Kamaraerdő, Törökbálint - Tükörhegy, Üröm

Ez még csak egy cég, ki tudja mennyi ilyen dögevő van.

 

Forrás: http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5399


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # BB 2012-03-02 10:48
Project by Country
Hungary
- Izabella Kert
- Stefánia Ház
- Ujpest Office Park
- Rózsa Udvar
- Új Udvar Shopping Center
- Garden Ville Kamaraerdő
- Gardenville Tükörhegy
- Gardenville Üröm
- Club Aliga
- Cornerstar Offices
- Garden Ville Kispest
- Cornerstone Offices

nálunk
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-03-02 22:49
Na már meg is van a megszállási területek címe.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Scythion 2012-03-02 23:38
Már csak az a kérdés, hogy mit csináljunk velük?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Andrea Modis 2012-04-21 10:26
Mit csinalni? El kell lehetetleniteni . Ne erezzek a komfortot. Amit lehet, azt szabad. Peldaul tehencsorda at az utcan, az osszes maradvanyaval, aramkimaradas, a viztol csak csopogo csap, s ha az atjaras nem tilos, miert ne taborozhatna nehany etnikumi testverunk veletlenul arra jarnak. Milyen kellemes az ejszakai zugo repules, traktor, kombajn motor bugas, foleg hajnal kettokor, rendszeres utelzaras pl kamion az arokban stb. Mozgassuk *vendegszereto* fantaziankat, mig a *vendeg* el nem huzza a csikot.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!