fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Nem először történt meg az, hogy Posta Imre oldala nem volt elérhető!

Jót tesz a nemzeti kapcsolatoknak egy ilyen jellegű honlaptámadás. Ahogy eltűnt a webhely, utána az ismerősökkel egyből összesúgtunk, hogy te láttad mi történt? Nem érhető el a Posta Imre oldala.

Ezzel csak támogatják a magyarság erőinek egységbe szerveződését, mert az ilyen behatások arra ösztönözik az embereket, hogy tovább vigyék a staféta botot.

Az ilyen káros támadások a lap ellen bizonyítják azt is, hogy nem beszél félre az, aki szerkeszti. Köszönjük meg nekik szépen, hogy ezekkel a húzásaikkal csak még jobban erősítik a magyarság összefogását. Hálásak lehetünk nekik érte. Nem tudják, hogy mit cselekszenek! :) A mi malmunkra hajtják a vizet!

http://vimeo.com/7398833

http://www.postaimre.tk/


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Hunter 2014-06-06 02:29
Még szerencse, hogy lementettem a honlapról letölthető összes könyvet, sejtettem hogy egyszer ez lesz. Ha érdekel vkit, írjon emailt.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!