fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Éledezik a kommunizmus? A benzin árak felemelésével, a helyszíni bírságok növelésével, a tömegközlekedési járatok megszüntetésével, talán megint arra törekednének, hogy az emberek ne tudjanak normálisan közlekedni, utazni?

Valami van ennek a hátterében!

Vigyázat!!!!! - mindenki nézze meg a kocsijában lévő egészségügyi csomag, doboz, láda lejárati dátumát! A rendőrök kirajzottak az utcára és csak ezt nézik, semmi más nem érdekli őket! Ha a rajta lévő dátum szerint lejárt, akkor a helyszínen 50.000,- Ft bírságot szabnak ki - kötelezően. Ha nem fizeted ki a helyszínen, akkor kötelessége feljelenteni és közúti szabálysértés miatt a fizetendő összeg ennek duplája, tehát 100.000,- Ft is lehet. Ápr. 15-én lépett hatályba ez az új szabálysértési törvény!
Remélem, segítettem!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Keresztény 2012-04-24 19:43
Ez nem kommunizmus, hanem a napnál is világosabb, hogy államcsőd lesz. Növekvő infláció, csökkenő bérek, munkanélküliség , gyárak és cégek tönkremenetele, menetrend szerint közlekedő járatok ritkítása, közép osztály megszüntetése, újabb adók bevezetése, dráguló benzin és élelmiszer árak, komoly büntetések a szabálysértők ellen, centralizáció minden területen, stb. Egy birodalom része vagyunk. Minden hatalom és tőke egy kézben összpontosul, a korrupt és bábkormányok átjátszották a nemzeti vagyont az őket irányító antikrisztusi hatalomnak. Üres az államkincstár, megloptak minket és kisemmizték az országunkat, de ez még nem elég nekik. Most minket akarnak tönkretenni, azáltal, hogy amit ők elloptak velünk akarják megfizettetni. Jó lenne, ha ezt megértenék minél többen!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Zümi 2012-04-25 16:40
Cáfolat: http://www.haon.hu/internetes-remhirnek-nevezte-az-orfk-az-elsosegelydobozok-ellenorzesere/1966377

Ehhez képest én már 3 ismerőstől hallottam, akiket megbüntettek a héten a lejárt doboz miatt.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-04-25 18:20
én is beszéltem egy rendőrrel. Azt mondta, hogy a büntetési plafont felemelték 50.000-re. Ha nem fogadja el a sofőr, akkor pedig kiküldhetnek neki 140.000-t is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # ez 2012-04-26 08:09
...csak azért, hogy tudják azok, akiknek kell, hogy megint félre lettek vezetve!
(finoman szólva) :)
Sebaj! Ezektől lesznek tapasztaltabbak és talán (hangsúlyozom: talán), később már nehezebb lesz Őket félrevezetni, megtéveszteni, becsapni!
Vagy csak én reménykedem ebben?


http://www.police.hu/nyitooldal/cikkek/orf120425_02.html
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-04-26 18:13
Idézném neked a fenti hozzászólást Zümi-től:

"Cáfolat: www.haon.hu/.../1966377

Ehhez képest én már 3 ismerőstől hallottam, akiket megbüntettek a héten a lejárt doboz miatt."

De gondolom rendőre válogatja.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!