fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Nekünk magyaroknak is ezt kell majd csinálni! Ha nemzeti vezetés lenne Magyarországon, már akkor meg is csinálta volna.

Izland teljes lakosságána elengedi a jelzáloghitel tartozását: és ezt megtehetjük mi is! „TDP felhív a teljes nemzetre kiterjedő jelzáloghitel tartozás elengedésére”.

Az izlandi kormány lakossága zömének elengedte a jelzáloghitel tartozását. Ez a nemzet a nyugat-európai államokból átgyűrűző válság megállításának egészen más útját választotta. Elhatározta, hogy hallgat a népe igényeire és politikusait és bankárait a vádlottak padjára küldi három évvel az után, hogy a pénzügyi túlzásaikkal 2008-ban kis híján elsüllyesztették az egyik legjobban virágzó gazdaságot.

Izland teljes lakosságának elengedi a jelzáloghitel tartozást. Bankárokat és politikusokat a „vádlottak padjára” ültetik.

Ez megdöbbentő. Megmutatkozik, hogy amikor az emberek FÖLKELNEK nagyobb az erejük és győzedelmeskednek országuk korrupt bankáraival és politikusaival szemben. Izland elengedi és törli népessége jelzáloghitel tartozását.

A bankárokat és a politikusokat a „vádlottak padjára” ültetik. Ami azt jelenti, hogy korrupció vádjával küldik őket az ítélőszékre.

Most a világ lakossága nagyobb részének ugyanezt kell tennie. Valamennyiünknek föl kell állni és a korrupció és a bankok ill. a bankok és a gazdasági testületek bábfiguráiként működő politikusok fondorlatai minden válfaja ellen fellépni.


 


 

Ennek a szépsége abban rejlik, hogy a valós gazdaságba és a szolgáltató iparba tudnak pénzt tölteni … ahelyett, hogy a parazita bankárokat és a gazdaságon kívülieket táplálnák, nagy ötlet. Ha melegebb lenne ott, én Izlandba költöznék.

Ez lehet a többség első harangszava, ami jelzi a világ bankrendszerének a halálát, melyet 'jó barátink' a Rothschildok vezetnek.

Akikért a harang szól:

Ez lehet a többség első harangszava, ami jelzi a világ bankrendszerének a halálát, melyet jó barátinnk Rothschildok vezetnek.

Izland mérte az első fontos csapást a világ bankár (csaló) kartellee. Ez az, ami azonnal pénzt juttathat az amerikaiak kezébe.

Az USA kormánya a Fannie Mae, a Freddie Mac és az FHA közvetítésével a házak hiteleinek a 96%-át birtokolja. Többen állítják, hogy valójában „az USA kormánya kizárja önmagát”. Ez az elmebaj tulajdonképpeni meghatározása. Ez az öngyilkosság egyik formája.

A főbb bankok a házakra felvett gondot jelentő adósságnak csupán 3%-val rendelkeznek.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Krisztián 31 2012-05-17 16:20
Izlandon nincs különösebben semmi, csak sok hó. Meg fagy. Meg termikus gőz. Bár nem éltem ott. A magyarság viszontagságai többek között éppen az értékes, a világon talán egyedülálló régiójának birtoklásáért történt és történik. Nem hiszem, hogy éppen ezért itt ezt olyan simán hagynák, mint Izlandon.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-05-18 09:33
Hát a kivitelezés közben lenne ám hiszti rendesen. Kivéve, ha a teljes lakosság és a világ teljes lakossága tudatosan támogatná az emberiség felszabadulását .
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!