fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Már, kezdtem aggódni, hogy Magyarországnak is köze van ehhez, de lehet, hogy a TEK másképpen tudja, vagy kérdezzem a mossadot? Az Egyesült Államoknak azért nem sikerül megakadályozni a Szíriába irányuló fegyverszállításokat, mert Irak nem hajlandó elfogni a légterén áthaladó teherszállító gépeket - írta vasárnapi számában a The New York Times.


A lap szerint az Irak felett vezető légifolyosó az Asszad-rezsimnek eljuttatott fegyverek fő útvonala. Irán egyebek között rakétákat, páncélos-elhárító eszközöket és aknavetőket szállít Szíriába. Teherán Damaszkusz legszorosabb szövetségese az arab világban, Szíria pedig segíti a Hezbollah libanoni radikális iszlamista szervezetnek nyújtott iráni támogatás eljuttatását.

Washingtont nyugtalanítja, hogy az irakiak nem hajlandók elvégezni az országuk felett átrepülő szállítógépek szúrópróba-szerű ellenőrzését. Az aggodalmakat erősíti, hogy nyugati hírszerző szolgálatok aktivitást észleltek a szíriai vegyifegyver-raktáraknál, ami jelentheti azt is, hogy előkészületek zajlanak a készletek alkalmazására. A fegyvereket ugyanakkor még nem helyezték olyan állapotba, hogy tüzérségi eszközökkel vagy repülőgépekről bevethessék őket.

Hillary Clinton szeptemberben rábírta az iraki vezetést, hogy ellenőrizze az Irán és Szíria közötti légi forgalmat. Ez azóta csak két alkalommal fordult elő, legutóbb október 27-én. A szállítógépeken nem találtak fegyvert, bár az egyik már visszafelé tartott Szíriából.

Amerikai katonai források szerint iraki illetékesek figyelmeztethették az irániakat a készülő ellenőrzésről. A lap szerint Bagdad rokonszenvvel tekint a Damaszkusznak nyújtott teheráni támogatásra, mert a síita többségű iraki kormány attól tart, hogy a szíriai rezsim bukása ösztönzően hathat a térségbeli iraki kurd és szunnita erőkre.

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!