fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Az iráni elnök Mahmud Ahmadinedzsád kijelentette, az Amerikai Egysült Államok politikai rendszere összeomlik a közeljövőben."Nemsokára a szabadság-keresők fogják uralni az országot" mondta kedden Ahmadinedzsád az Abadanban épülő olajfinomító egység első fázisnak avatóünnepségén.

Hozzátette: "Amerikában azok, akik szabadságról beszélnek, maguk mondják meg, ki lehet szabad az országukban és ki nem, ki kormányozhatja az országot és ki nem. Hogyan is nyerhetne egy szabadság-kereső is választást ebben az országban, ami ráadásul a szabadság bölcsőjének hívja magát?"

"Nevezzék azt demokratának vagy republikánusnak, csak egyetlen politikai erő van az Egyesült Államokban, és ez az erő nem engedi másoknak, hogy kifejezzék gondolataikat."

"Barack Obama is neofita, emellett a világot imperialista nézőpontból szemléli, miközben a szavakkal játszván azt állítja, ő más mint az elődei - pedig a politikája ugyanaz, és a háttérben (AIPAC, cionisták - szerk.) sem állt be semmiféle változás."

"Ez az egész egy bábszínház, és Obama semmi több, mint egy egyszerű báb, mivel azok az erők, akiknek valós hatalmuk van, mindig a háttérben maradnak. Mi ismerjük őket, és már megmutatták a nemzeteknek, hogy kik is ők valójában."

Végső megjegyzésként hozzátette, az új Közel-Kelet már a megszálló erők jelenléte nélkül fog egyesülni, és a cionista rezsim eltűnik a Föld színéről.

"A megszálló erők jelenleg megfélemlítik a térség nemzeteit, és az észak-afrikai államokat, de ez nemsokára véget ér. A nagyhatalmak mindig újabb hiteleket ajánlanak a térség államainak, majd ennél fogva ráveszik őket, hogy a kívánságaik szerint cselekedjenek, és így bebiztosítsák uralmukat a térségben. Én azt mondom minden muzulmán nemzetnek, ne engedjenek a nyomásnak, Irán készen áll megosztani minden tudományos, ipari és mezőgazdasági eredményét annak érdekében, hogy segítse őket felvirágozni."

"Minden nemzetnek tudnia kell, hogy az Egyesült Államok nem megbízható ország. Irán ismeri Washington trükkjeit, és hogy hogyan használja azokat más országok ellen, hogy elérje céljait. A térség nemzetei fenn kell hogy tartsák a közeli kapcsolatot egymással, és ébernek kell lenniük annak érdekében, hogy az USA ne tudja felerősíteni azokat az ellentéteket, amiket a térség megosztottsága érdekében továbbra is gerjeszt, például a síita-szunnita ellentétet."

Forrás: http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=2764

" Mellesleg érdekes, hogy elég sok arab országban hirtelen lázadások és forrongások törtek ki. Mint tudjuk ilyenkor mindig érdemes keresni a harmadik felet, akik az összeuszítást végezték. Hasonló a helyzet, mint ami Európában volt, akkor, amikor különböző országokban törtek ki felkelések, forradalmak, pár hónap, fél év eltéréssel. Lehet, hogy akkor is azok az erők munkálkodtak a háttérben, mint akik most is keverik a zűrzavart? Nagyon valószínű, mert a megosztás elvén keresztül uralkodnak lépten-nyomon! Így hazánkban is ezt a módszert alkalmazzák! "


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # papirusz 2011-06-09 19:03
Erős a gyanúm, hogy a világpolitika forgószínpadán Ahmedijenadra lett kiosztva a megmondóember szerepe.
Ugyanis ilyen is kell a műsorhoz - sőt, elengedhetetlen ül szükséges: valahogy úgy, mint nálunk annak idején Csurkára és Torgyánra is szüksége volt a hatalomnak.
Szóval annak is kell dobni valamit, aki nem hajlandó a mainstream-mel együtt masírozni... :-*
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-06-09 20:38
Azt hiszem jó meglátás, mert mások is említették, hogy a fővezér, aki a képen látható, zsidó gyökerekkel rendelkezik, valamint van egy két kép róla eléggé árulkodó jelek társaságában.

Ettől függetlenül az ottani nép, akinek a vezetésében, vagy megvezetésében munkálkodik, azok tudnak arról, hogy ki a színfalak mögött, a rendező helyett a rendetlenkedő.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!