fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek
 Miért csak akkor van felháborodás, amikor Amerikában halnak meg ártatlanok?
 
A nyugati világ politikusaitól immár nem várható őszinte szó. A bostoni terrortámadással kapcsolatban is Irán vallási vezetője, Ali Khamenei ajatollah mondta ki az igazságot.
 
 
“Az iszlám elveiből következően az Iráni Iszlám Köztársaság elítél mindenfajta robbantást, elítéli az ártatlanok gyilkolását, történjen az Bostonban vagy Pakisztánban, Afganisztánban, Irakban vagy Szíriában” – jelentette ki Ali Khamenei ajatollah az iráni hadsereg parancsnokai előtt elmondott beszédében szerdán.
A vallási vezető beszédében hangsúlyozta: “Az Egyesült Államok és az emberi jogok úgynevezett szószólói mélyen hallgatnak, amikor embereket mészárolnak le Pakisztánban, Afganisztánban, Irakban vagy Szíriában, de éktelen lármát csapnak, miután bombák robbannak az Egyesült Államokban.”
Khamenei ajatollah súlyosan ellentmondásosnak nevezte az USA és szövetségesei hozzáállását az emberi jogok kérdéséhez. A vallási vezető szerint a nyugati hatalmak az Iszlám Köztársasággal szemben is „teljesen ésszerűtlen” politikát folytatnak.
“Miféle logika ez? Ha gyermekeket és nőket gyilkolnak az amerikaiak Afganisztánban és Pakisztánban, ha Irakban és Szíriában az USA, a Nyugat és a cionisták által támogatott terroristák tragédiákat idéznek elő, mindez nekik nem probléma. De ha történik egy robbantás az USA-ban vagy valamely más nyugati államban, akkor az egész világnak meg kell fizetnie az árat ezért?” – tette fel a jogos kérdést az Iráni Iszlám Köztársaság vallási vezetője.

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!