fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Követendő példa: A spanyol lakatosok szolidaritásból megtagadják a segítséget a kilakoltatásoknál.

A spanyol lakatosok közleményt adtak ki: Nem segítenek az utcára tenni embereket, mert már az elmúlt évben is több mint százan követtek el öngyilkosságot a kilakoltatások miatt!!!

 

kilakoltatás spanyolországban

 

A spanyol törvények szerint ha nem törik fel a lakásokat a lakatosok és nem cserélnek zárat, a kilakoltatott családnak minden joga megvan hozzá, hogy bármikor visszatérhessen otthonába.

Ezzel mindig újraindul a procedúra, ami időt jelent a családnak, hogy még hónapokig legyen lakása.

Tucatszámra lesznek öngyilkosan az emberek Spanyolországban is a bedőlt hitelek miatt.

Megdöbbentő szám, de 2012-ben Spanyolországban több mint százan követtek el öngyilkosságot csak kilakoltatások miatt.

Volt olyan eset, hogy kilakoltatás közben ugrott ki egy hölgy a negyedik emeletről.A  bankok ellen már sorozatos tüntetések is vannak Spanyolországban:  „Ez nem öngyilkosság, ez gyilkosság!” „Ők megkapják a pénzüket, de mi belehalunk!” - állítják!

A sok öngyilkosság után a spanyol bankszövetség kétéves kilakoltatási moratóriumról döntött, de ez sem vonatkozik minden adósra.

A spanyol kormány pedig ígéretet tett arra vonatkozólag, hogy senki sem válik hajléktalanná csak azért, mert elmaradt a jelzáloghitel törlesztéssel.

Persze ilyet a magyar kormány is ígért nem egyszer, de itthon is folyamatosak az öngyilkosságok a devizahitelek miatt.

2012-ben Spanyolországban 50 ezer ember lett hajléktalan! Csak érdekes adalék, hogy 1 millió lakás üresen áll a spanyoloknál!!!

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!