fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek
Néhány hozzászólás a videó alatt:
 
"Hogy nem szakad rá a kupola mikor ilyen alattomos logikai csavarokat használ. Még szomorúbb, hogy sokan be is veszik."
 
 
"Minimálbért a nagyszájúnak, a gyerekeit meg szétszórni a világ minden pontjára mosogatni, takarítani...Hagy szokja, ha eddig nem tapasztalta..."
 

"Csupán annyit fűznék hozzá, hogy nagyobb hányada a kint  idegenben= Ny.EU.-ban, dolgozó magyar honfitársaink, a külföldi ,,csicskáztatást" kellett, hogy vállalja amennyiben meg akarták előzni, hogy a ,,kuffár-bankár-MAFFIÓZÓK", és ,,Maffiózó-végrehajtóik", kisemmizzék őket egyetlen ingatlanjaikból, vagy azért, hogy megtarthassák a hitelre vásárolt ,,munka-eszközt" a szem.gépkocsijukat!!!"

 

"Mert ilyen ,,cinikusan" kimagyarázni, hogy a kb. 500.000 Magyar Honfitársunk, csupán kalandvágyból ment külföldre dolgozni, nos ez ,,arcpirító" cinikus mellébeszélés, egyre jobban kezd a ,,Viktorka" a Gyurcsótányira hasonlítani!!!"

 

"Szóval szerinted csak szórakozásból és kalandvágyból mentek ki a magyarok még véletlenül sem a munkahely hiány és a rossz megélhetés miatt. Hát persze akkor hangozhatna el a pofádból hogy Magyarország jobban teljesít. Te hülye cionbérenc Orbán tudod te egyáltalán, hogy miről beszélsz? Nyilván, mert ezt kívánják tőle az urai."

 

"És nem csak a fiatalok ha utána jártál volna! Talán itthon kellett volna megteremtened a körülményeket ahhoz, hogy ne menjenek itthonról. Te vagy a Miniszterelnök Te felelősséged!!!"

 
"VIKTOR de legalább ne hazudnál ekkorát .... 1000 uj adot vezettél be azota hogy emberek elhagyták országot 2005 ota és neked jár a pofád ???? "
 
 
"Sokan miattatok mentek el..."
 
 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Csapláros Albert 2014-09-18 18:27
Nem védem a Viktort, nincs miért. A vád azonban igazságtalan.A vád azokat kellene, hogy érje, akik megszabadítottá k kis hazánkat a feldolgozó és könnyűipartól. Meg minden más egyébtől. Amikor kakiért és pisiért,-- (gyengébbek kedvéért szarért -húgyért) privatizáltunk mindent, annak nevében , hogy így leszünk EU kompatibilisek, hogy túl erős a mezőgazdaságunk ,így nem kellünk az EU-nak, jajj magas az állatállomány, csökkenteni kell, meg minek kártéríteni a parasztot úgysem ért már a földhöz, nagybirtokrends zer kell,meg csatlakozni kell az EU-hoz , mert milyen jó lesz ,cukrászdát nyithatok Bécsben, külföldön tanulhatunk, no meg munkát is vállalhatunk, nos mikor ezeket a szólamokat hörögték a médiumok, akkor kellet volna okosan dönteni.HÁT MOST JÓ NEKÜNK!
Orbitálisat tévedtünk.
Voltak azonban politikai,gazda sági vezetők, no meg műveltebb emberek,akik akkor is pontosan tudták, hogy mi történik , amikor a kevésbé tájékozott nem.
A Viktor nem azért felelős, hogy ma nincs munka, hanem azért,hogy még mindenki szabadlábon van azok közül, akik tömegeket dezinformáltak és a végletekig korrumpálódtak a PRIVATIZÁCIÓK idejében.
Nem kel kétségbe esni egyébként, hogy sok a külföldre távozó munkavállaló. Ez a szabad országok egyik ismérve. A kommunizmus alatt egy fél ország elment volna,ha nem lett volna vasfüggöny.
PEDIG VOLT MUNKA! Ma annyival jobb, hogy az embert nem sittelik le, ha visszajön. Az elvándorlás oka az alacsony munkabér. Ebben a mindenkori kormányoknak kevés beleszólásuk van. Csak a nemzeti kormányoknak érdekük, hogy a minimálbért emeljék.
A külföldre távozottak közül pedig sokan vissza fognak jönni, ha nem is mindenki.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # IRENE 2014-09-28 21:37
:-) Minden betujevel egyet ertek!

S ha nekunk megfelel ez a kormany, ne akarjon
nekunk " jobbat " se az ellenzek, sem az Obama.
Obama oldja mag az allamaban az egeszseg-
biztositast, stb..., az ellenzeknek volt par eve, h.
az " okossagait " alkalmazza.. lattuk az erdmenyet,
azert tartanak itt. Meg nem lattam olyan nem-
zetet, ahol a nep ketharmada buta lenne.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Peppino 2014-11-25 11:28
Kedves IRENE!

Nem a nép 2/3 szavazott rájuk, hanem az érvényes leadott szavazatok 2/3 adta rájuk a voksát. Ez azért nagy különbség.... Nos ez a réteg a BUTA. És ez kevesebb mint 600 ezer ember. Ugye Ön is belátja, hogy a a több millió szavazásra jogosultak közül ez többség lenne.
További jó egészséget kívánok önnek, és kellemes Ünnepeket....
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Koroknai Istvan 2014-10-25 00:02
Miről beszéltek??? Én is kint dolgozom külföldön..De nem azért mert az nekem olyan jó. Hanem azért,mert 30 évesen az otthoni fizetésemből a hitelemet sem tudom befizetni,nem hogy a számlákat. ÖÖÖÖÖÖÖ MÉG VALAMI HIÁNYZIK EBBŐL A FELSOROLÁSBÓL!I GEN AZ ÉTEL MIT ESZEK?MIBŐL? FELESÉGEM VAN,AKIT SZERETETEK,ÉS ESZMÉLETLENÜL HIÁNYZIK MINDEN EGYES PERCBEN. AKKOR HOGY IS VAN??? KALANDVÁGY?

NEM VAGYOK EGYEDÜL!!! Több sorstársam is ebben a cipőben evez. Általam hozott pl. 1000000 emberből aki kint dolgozik külföldön,talán 100 van kint kalandvágyból.

A pontos kifejezés az hogy MUSZÁJ. Ha nem akar mindent elveszíteni,akk or muszáj!!!
SAJNOS IDE JUTOTT MAGYARORSZÁG!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # dungo 2016-10-08 23:24
isti

ja te gyulcsanyra szavaznal aki meg tobb hitellel oldana meg valamit hogy az orszag is arra a sorsra jusson mind te. mert kell a hitel nem azert mert elakarod tartani a csaladodat hanem uj bmw re . mert nem elegedsz meg a kevessel es azzal hogy a csaladoddal lehetsz. mind ahogy a kulfoldon elo magyarok tobsege sem, az a buta dolog hogy valaki azt gondolja hogy ha mas part lenne hatalmonn akkor egybol 2000 euros fizetesek lennenek magyarba. hitelbol esetleg a toredeket megkapnak az emberek hogy asztan a bankok parancsoljanak az orszagban. ha ezt akarod szavazz gyulcsanyra .
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!