fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Kérd hangosan:

Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki erre az ukrajnai konfliktusra, a hozzá kapcsolódó történésekre az egész világon, s mindazon személyek életére, akik szándékosan szítják a háttérből a feszültséget s létre hozzák ezeket a bajokat!

Legyen minden úgy, ahogy az Isten szeretné!

Ámen! Ámen! Ámen!

 

A NATO újabb haderő-átcsoportosítást végez Kelet-Európában, ismét a balti államokba. A klaipedai kikötőbe megérkezett a NATO aknakutató hajóraja, ami hosszú távon is a Balti-tengeren fog állomásozni. Hivatalosan a biztonságot felügyeli a térségben és biztosítja a NATO harckészültségét.

 

 

Az aknakereső hajóraj a Krímben szerzett kellemetlen tapasztalatok miatt lett a Balti-tengerre irányítva. A Fekete-tengeren ugyanis nem csak az orosz vadászgépre szerelt zavaróberendezés okozott gondot a NATO flottának, hanem az orosz haditengerészet elsüllyesztette egyik saját hajóját, hogy blokkolja az ukrán haditengerészet belépését a Fekete-tengerre. A terület el lett aknásítva, ami a NATO-t átmenetileg megoldhatatlan probléma elé állította, mert a nyugat tervei szerint az ukrán flotta tartotta volna fel Oroszországot, amíg az amerikai haditengerészet elég csapásmérő erőt von össze a Fekete-tengerre.

A Balti-tengeren feltehetőleg az ukrán helyzethez hasonló beavatkozásra készül a NATO. A Belorusszia elleni atlantista felforgató műveletben fontos szerepet látnának el a balti államok, a nyugati haderő egy része pedig a tengeren érkezne. Ennek a megfelelő pillanatban útját állhatja az orosz balti-flotta. Egy ilyen helyzetre felkészülésül zajlanak most a balti államokban az előkészületek.

A Balti-tengerre küldött aknaszedő flotta 5 hajóból áll, a flottát norvég, holland, belga és észt hajók alkotják. A flotta részét képezi négy aknarobbantó hajó és egy ellátási hajó. A hivatalos indoklás szerint ezek részt vesznek az Open Spirit elnevezésű nemzetközi aknamentesítési akcióban, ami a Balti-tengert hivatott előkészítni az amerikai haditengerészet felvonulására.

Belorusszia felforgatása a nyugatiak várakozása szerint az ukrán helyzet stabilizálását követően kezdődne.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!