fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

A fenti szavakat nem más, mint Alexander Vershbow, a NATO főtitkár-helyettese mondta. Alexander Vershbow, aki az Egyesült Államok volt nagykövete, kifejtette, hogy "A NATO-nak át kellett gondolnia az Oroszországgal való kapcsolatát, mert úgy néz ki, hogy a több évtizedes próbálkozás, hogy az oroszokkal partneri, szövetségesi viszonyban legyenek, csődöt mondott." Természetesen a főtitkár helyettes arra nem tért ki, hogy valójában már több hónapja zajlanak a csapatmozgások egy potenciális Oroszország-ellenes háborúhoz a NATO felvonulási államaiban, köztük Magyarországon.

 

Hídfő.net | Alexander Vershbow, NATOAlexander Vershbow NATO, főtitkár-helyettes.

Alexander Vershbow továbbá elmondta, hogy a "NATO-nak minden esetre felkészülve defenzív erőket kell a szövetséges országokba telepíteni, nem csak Ukrajnába, hanem Moldovába, Örményországba és Azerbajdzsánba is."

A NATO csapatok már itt vannak hazánkban. Jelenleg épp a "Várpalota Challenge 2014" fedőnevű ál-hadgyakorlat leple alatt vonul egyre több és több NATO harceszköz be az országunkba, köszönhető a kormánynak és a "nélkülözhetetlen" euro-atlanti szövetségi rendszernek, amibe a Martonyi-félék "zseniális" taktikai húzásokkal belementek. Mit jelent ez Magyarországra nézve? Sok jót nem. Gyakorlatilag Magyarország önfenntartási képessége a nullával egyenlő a jelenlegi állapotában. Miért érdekes ez? Azért, mert háború esetén minden ország, aki a frontvonal mellett van, befelé kell forduljon, hiszen a legtöbb gazdasági kapcsolata óhatatlanul is, de megszakad. Egy ütközőállam, mint mi, csak a hatalmasok játékszere lesz. Megint. Egy ilyen esetben, az olyan államok prosperálnak, akik területileg nem kötődnek a konfliktushoz. Például az Egyesült Államok. Milyen meglepő. Az Obama adminisztráció legvégső megoldása a belpolitikai problémáik ellensúlyozására az lesz, hogy kelet-európai fiatalok majd kiadják a véráldozatot a "szövetség" nevében.

Hídfő.net | Holland páncélosok Hajmáskéren, "Várpalota Challenge 2014"Holland páncélosok Hajmáskéren, "Várpalota Challenge 2014"

A háború át fog dübörögni Magyarországon, egyészen addig a pontig, amíg a vérveszteségeknek köszönhetően (könnyen lehet, hogy előbb is) el nem kezdik majd a magyar fiatalokat és apákat is besorozni. Magyarországnak ugyanis teljesítenie kell a szövetségi szerződésben aláírt kötelezettségeit, tetszik, vagy nem. Ha esetleg megtagadná a kormány azt, hogy magyar fiatalok ezeri, tízezrei haljanak meg azért, mert az USA sértett kisgyerekként, mint akinek elvették a játékát, háborúba akarja sodorni a világot, akkor bizony itt is katonai jellegű rendszerváltás lesz, csak NATO felügyelettel, aztán majd az "új vezetés" szépen kiadja a sorozási parancsot, netán ki is kényszeríti azt karhatalmi erővel. Mindezt, mert az USA-nak nem tetszik, hogy az oroszok nem engedték, hogy az amerikaiak sáros csizmával masírozzanak be az előszobájukba.

A NATO, mint a világ legerősebb terrorszervezete, sose tartogatott perspektívát számunkra. Ostoba módon elhitték vezetőink azt a mesét, hogy a NATO-ra azért van szükség, mert fenyegetnek bennünket a környező államok. A környező államoknak pedig azt adták elő a NATO képviselői sok évvel ezelőtt, hogy Magyarország fenyegeti őket és a területeiket. Szépen kijátszottak bennünket egymás ellen, hogy megvalósíthassák a grandiózus tervet, Oroszország bekerítését és háborúba sodrását, hogy az Államok ipara ismét prosperálhasson, ismét el legyen fedve a munkanélküliség, a bűnözés, a hadsereg diszfunkcionalitása, el legyenek takarítva a bűnözők a frontvonalra küldéssel. Ez sose szólt rólunk, magyarokról.

Vegyük végre a saját kezünkbe a sorsunkat. Nem tud a világ végre a fejlődés útjára lépni? Csak nem... gátolják valakik?

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!