fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

(Bajnai & Co. különös figyelmébe):

Már régóta keringtek hírek arról, hogy a puccsisták - pardon, a szabadságát és demokráciát kivívó, boldog ukrán nép - hazájában olyan förtelmes dolgok történnek, amikről utoljára Koszovóból (az is a jugoszláv zsarnokság alól felszabadult boldog és szabad demokrácia) hallhattunk.

Igen-igen, arról a bizonyosról van szó ...

Még a győztes puccs után történt, hogy a diadalittas fegyveresek - egyik első intézkedésükként - megszállták Kijev halottasházát, majd krematóriumát. Megszállták - és többé kívülállókat nem engedtek oda. Sokan furcsállták a dolgot: mi okuk lehetett erre, hiszen a harcok véget értek.

A környéken lakók egy idő után arra figyeltek föl, hogy a halottasház forgalma rendkívül megnőtt (még egyszer: a tömeges utcai összecsapások már megszűntek). Teherautók hosszú sora érkezik - és távozik is. Voltak akik látták, hogy nagyon sok hevenyészve összetákolt koporsót rakodnak le, vagy föl. Megnőtt a krematórium forgalma is: éjjel-nappal ment a nagyüzem. Azok szerint, akik ott laknak, legalább háromszorosára nőtt a forgalom az összecsapások előtti időhöz képest.

Kijevben is nagy számban tűntek el emberek. De emlékezhetünk azokra a képekre (a magyar tévék is bemutatták), amikor a harkovi megyeházát a junta fegyveresei - külföldi zsoldosok segítségével - elfoglalták. 70 ténylegesen fegyvertelen népfelkelőt fogtak el az épületben, akiket hátrakötött kezekkel fektettek le az épület előtti térre. Azután elvitték őket - a hírek szerint Kijevbe. Aggódó hozzátartozóik azóta sem tudnak róluk semmit. Mint annak a 63 népfelkelőnek a további sorsa sem ismert, akiket áprilisban, a titkosszolgálat mariupoli épületének sikertelen ostromakor fogtak el.

Megjelentek viszont titokban készült képek a halottasházból. Amelyeken holttestek láthatók - jellegzetes vágásokkal a testükön. Igen, igen - szervek kivételéről van szó! Az akaratlan donorok egyike-másika még élt a förtelmes műtétkor.

Újabb - immár konkrét tények most kerültek napvilágra a rettenetes businessről. Kramatorszk város környékén, azon a dombon, ahol a város tévé átjátszó állomása van, és amelyet a junta fegyveresei már hetekkel ezelőtt visszafoglaltak - városi népfelkelők az éj leple alatt felderítésbe mentek. És szörnyű leletet találtak: 180 fölmetszett hasú holttestet: egyikből-másikból a szükséges szervek már ki voltak operálva. Majd a város környéki temetőben a felderítők további 300 ugyanilyen holttestre találtak. Hozzá kell tenni: az áldozatok mind a junta fegyveresei voltak. Akik elestek a harcokban - illetve súlyosan sebesültek voltak, de nekik sem irgalmaztak saját "bajtársaik".

A környéken lakók már régóta felfigyeltek mentőautók megnövekedett forgalmára. Volt, aki látta, hogy a városi kórházban rendkívül sok a sebész - ÉS SOK KÖZÖTTÜK KÜLFÖLDI. Akik esetenként indokolatlan vizsgálatokra vittek el súlyos sebesülteket ...

A KOSZOVÓI SZERBEK UTÁN MOST, ÍME, AZ UKRÁNOK IS CSATLAKOZTAK AZ ÖNKÉNTELEN SZERVDONOROKHOZ.

És még csodálkoznak: miért van olyan sok halott a junta katonái között ...


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!