fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Az ukrán hadsereg Luganszk ostromához küldött erősítését megtámadta a milícia egyik különítménye. Luganszktól északra Makarovó településen heves harc bontakozott ki. Az ukrán kormány szóvivői folyamatosan arról tájékoztatják a közvéleményt - ezt szajkózza a magyar közmédia is -, hogy a lázadó erőket beszorították a városokba, és folyamatosan onnan próbálnak kitörni. Ezzel szemben az igazság az, hogy ez a sokadik eset, amikor jelentős eszközveszteséget okozó rajtaütést hajtanak végre a városoktól távolabb. 

Lángoló harcjárművek és terepjárók Makarovóban

Miután az ukrán haderő az összes felderítő repülőjét elvesztette, és mindössze 10 darab helikoptere maradt, egyre kevesebb felderítési lehetőséggel rendelkezik, a milíciák pedig egyre könnyedebben közlekednek a terepen. A makarovói összecsapásban 40 harcjármű semmisült meg. Az ukrán katonák egy része elmenekült, egy része pedig beszorult az épületekbe. A harc jelen pillanatban is (csütörtök este) zajlik. Az ukránoknak jelentős veszteségeik vannak élőerőben is, de számadatok erről még nincsenek.

Az ukrán kormány jobban tenné, ha hallgatna az orosz elnökre, és megfontolná, hogy tárgyaljon a békéről. Minél tovább húzzák az időt, annál rosszabb pozíciókból tehetik meg. Ha így folytatódik, rövidesen nem marad eszköz, amivel támadhatják a helyi milicistákat.

Végezetül felhívnánk a figyelmet egy Magyarország számára rendkívül kellemetlen és sajnálatos tényre: az újoroszországi milíciák jelenleg olyan harcértékkel rendelkeznek, és olyan veszteségeket képesek okozni az ukrán haderőnek, melynek alapján túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a Magyar Honvédséget 1-2 napon belül tönkrevernék. Mindez nem elsősorban a magyar katonák hibája, hanem a 25 éve regnáló atlantista államvezetésünk bűne, amely a Magyar Néphadsereget felszámolta, technikai eszközeit elkótyavetyélte, ócskavasként értékesítette, személyi állományát pedig megalázó módon lapátra tette, és amit létrehozott helyette, az nem más, mint egy NATO-segédpribék, valódi harcértékkel nem rendelkező, összfegyvernemi harc megvívására képtelen, hadseregnek alig nevezhető szervezet.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!