fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Egyre gyatrább és silányabb minőségű felszereléssel, és kiképzetlenül küldik a besorozott újoncokat Dombassz és Szlavjanszk mészárszékeire. A harcokra kényszerített egyszerű sorkatonák éheznek, szinte csak az otthonról elhozott "hazai" jelenti az egyetlen tisztességes ellátmányukat, ami viszont jó, ha csak pár napra elegendő számukra. Utána jön a nélkülözés. Harci moráljuk, motivációjuk pedig egyenlő a nullával.Képen: Dnyepropetrovszkban készitik elő a húsdarálóba tömendő új alapanyagot. Ukrán katonai gyakorlóruházat+gumicsizma.

A fentiekhez azt is hozzá kell venni, hogy a "különleges ellátmányban" (több és jobb étel, jobb minőségű felszerelés, + zsold) Jobb Szektor és az Ukrán Nemzeti Gárda gyilkosai szó szerinti terrorral, sőt tömeges kivégzésekkel torolnak meg minden vonakodást a saját nélkülöző kiskatonáikkal szemben.

Kéthetes történet: Donyeck-régióban egy hatalmas, nyilt gödröt találtak helyiek-tele lemeztelenitett holttestekkel. Szerencsére a latorhadnak nem volt ideje betemetni a KIVÉGZETT FIATAL SORKATONÁKAT, akik nem voltak hajlandóak részt venni az ATO (Antiterrorista Operácio) néven a kijevi hiénahatalom által meghirdetett megtorlóhadjáratban. A tömegsirra rábukkanó helyiek nyögdényelést hallottak, és találtak két élő fiatal srácot. Ők csodával határos módon túlélték a Jaros-legények mészárlását. Azonnal kimentették őket, és gondjaikba vették. Szerencsére mindkettő lábadozik már. Már el tudták mondani, hogy Nyugat-Ukrajnából származnak, és elmesélték a vérfagyasztó történetet. Most biztonságban vannak már, és vallomásukat videora véve jegyzőkönyvi melléklettel fogják csatolni a Turcsinov-Valcman-Porosenko vádirathoz.

Ehhez hozzáadódik még Az Orosz Nyomozati Bizottság elnöke, Alekszandr Basztrikin tegnapi bejelentése is: "Az Orosz Nyomozati Bizottság elnöke még a tengerfenékről is előkeríti Avakovot (a kijevi junta védelmi minisztere) és a Dél Kelet Ukrajnai civilek ellen elkövetett gyilkosságok, és háborús bűntettek elkövetőit".

SVPSZ


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!