fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Bejelentette az ISIS terrorszervezet egy új állam megalakítását az általa ellenőrzés alá vont területeken, a szíriai Aleppotól az észak-iraki provinciákig. A szervezet korábbi neve Irak és Levante Iszlám Állama, ebből az elnevezésből most az Irakot és Levantét eltávolítva egyszerűen Iszlám Államnak nevezik magukat, és kalifátussá nyilvánították a Szíriából és Irakból leszakított régiókat.

 

Iszlamista terrorista, amerikai fegyverrel (M16?) a kezében.

 

A szervezet felszólította a térségben működő szunnita csoportokat, hogy fejezzék ki hűségüket az általuk kalifának kikiáltott Bakr al-Bagdadi felé, aki "minden muszlim vezetőjévé" nyilvánította magát. A szervezet szóvivője szerint ezek a döntések a Szúra Tanács vasárnapi ülésén születtek, azt követően adták ki a több nyelvre is lefordított hanganyagokat. A fegyveres csoport kinyilvánította az "Iszlám Állam" határait, mely nagy vonalakban az elmúlt hetekben végrehajtott rajtaütések területeit foglalja magában, Szíria és Irak nyugati valamint északi területein. A csoport szóvivője szerint ez a lépés csak a kezdet, ezzel beköszöntött a nemzetközi dzsihád új korszaka.

 

Hídfő.net | ISIS 1

 

Az ISIS a NATO-ban is rendszeresített Toyota dzsippekkel. Biztos betértek egy nagykereskedésbe, ahol véletlen pont ezeket árulták.

Az ISIS egyértelműen nyugatról pénzelt terrorszervezet, amely jelenleg Észak-Szíriát, Irak nyugati és északi régióit ellenőrzése alatt tartja és az utóbbi hetek során mindkét országban látványos áttörést ért el a kormányerők elleni hadműveletekben. Nemrég azt is bejelentették, hogy a közeljövőben ostrom alá veszik Bagdadot és elfoglalják az ország legfőbb síita szentélyeit.

Az ISIS tevékenysége a Közel-Keleten az atlantista érdekek mentén zajlik. Washington jelenleg is nagy erőfeszítéseket tesz abba, hogy politikai-gazdasági kényszerrel befolyása alá vonja az iráni kormányt, aminek egyelőre a politikai vezetés kompromittálhatósága ellenére is útjában áll a Forradalmi Gárda. Ha a nyugat befolyása alá vonja az iráni vezetés egy részét, újra tudják indítani a Nabucco projektet, ami egy a nyugatiak által kigondolt alternatív ellátási útvonal az orosz gáz kiváltására. Az ISIS tevékenységi területe pontosan azt a területet fedi le, ami az Iránból Európába történő gázexporthoz szükséges lenne a nyugat számára.

 

Kékkel a Nabucco projekt útvonala, vörössel az ISIS új állama a Nabucco forrásterületénél

 

Irán Oroszország után a Föld második legnagyobb földgáztartalékkal rendelkező országa, emellett Irak és Szíria kurd lakosságú területei is jelentős szénhidrogén-tartalékokkal rendelkeznek. A nyugat tervei szerint miközben a politikai párbeszédet az amerikai cseppfolyós-földgáz exportra összpontosítják, végrehajtják az iráni kormány korrumpálását és Törökországban nyugatról vezérelt kormányváltást hajtanak végre. Ebben az esetben a Nabucco projekthez szükséges gáz Észak-Irakon, Észak-Szírián keresztül (Iszlám Állam), Törökországon át egyenesen az Európai Unióba jutna, és a NATO számára nem lenne gazdasági akadálya az Oroszország elleni nagy háború megkezdéséhez.

Vegyük észre továbbá azt is, hogy az elmúlt hét során a nyugat nyomásgyakorlásának eredményeként Bulgária leállította a Déli Áramlat építési munkálatait, majd a bolgár bankok elleni gazdasági támadást követően lemondott a kormány. Vagyis az atlantisták által kigondolt Nabucco projekt teljes szakasza mentén felforgatási tevékenység zajlik.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!